Kigyulladt az erdő a Kőszegi-hegységben, elképesztő videó egy szarvasvonulásról - Ez volt 2017 (1. rész)

Balesetek, botrányok övezték 2017 első felét. A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.
 
 

Kigyulladt az erdő a Kőszegi-hegységben, elképesztő videó egy szarvasvonulásról - Ez volt 2017 (1. rész)

Balesetek, botrányok övezték 2017 első felét. A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kigyulladt az erdő a Kőszegi-hegységben, elképesztő videó egy szarvasvonulásról - Ez volt 2017 (1. rész)

Balesetek, botrányok övezték 2017 első felét. A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.

Január

A vonuló szarvasokról szóló cikkeinket mindig nagy érdeklődés kíséri, az országos sajtó is rendszeresen szemlézi. Persze érthető, főleg akkor, ha valamitől különleges. Ez pont olyan:

Elképesztő videó: Szarvascsapat rohant át egy robogó vonat előtt Vas megyében

Hagyományosan a megyebál nyitja a vasi báli szezont. 2017-ben Kőszegen a Jurisics-várban rendezték az estet, ahol éjfélkor átadták az Év Vasi Embere-díjat is. Sok-sok képpel számoltunk be róla.

Amíg ön aludt, így bálozott a Vas megyei elit Kőszegen

Lassan és csendben teszi tönkre a váltott műszak a munkavállalók egészségét - állította egészséggel, életmóddal foglalkozó cikkünkben dr. Buda Botond ideggyógyász, egyetemi docens.

Elég tíz évet lehúzni egy gyárban, és egy életen át lehet szedni a gyógyszereket.


Február

Februárban futamodott meg a Fidesz attól, hogy megkérdezze a választókat, akarnak-e olimpiát rendezni. A turizmusban és Svájcban jártas Orbán Ráchel angolul ki is fakadt a Facebookon. Anglisztika szakos kollégánk aztán kijavította a nyelvtani hibákat: „Amúgy van ott egy fél mondat, ami grammatikailag helyes, de igazából értelmetlen”.

Kedves Ráhel, ezért nem kellett volna Svájcig menni!

Akkora erdőtűz tombolt a Szent Vid környékén a Kőszegi-hegységben, hogy a lángokat Szombathelyről is látni lehetett

Az oltásban osztrák tűzoltók is segítettek.

Szintén februárban robbant egy óriási közéleti bomba Körmenden:

Általános iskolás tanítványával folytatott viszonya miatt kellett lemondania a körmendi kereszténydemokrata alpolgármesternek?

A 16 éves lány szülei feljelentették az 56 éves politikust, mert lehetséges, hogy a viszony még a lány gyermekkorában kezdődött. Egy véletlen üzenet buktatta le.


Március

Kész rodeó zajlott le az egyik szombathelyi körforgalomban

Nagy vihart olvasóink körében ez a videós anyagunk, ugye ismerős?

Márciusban javában tombolt a Jordán Tamás újra nem választása körüli botrány. A szombathelyi vezetés látványosan nem szerette volna az alapító igazgatót, amikor egyetlen jelöltként maradt, akkor magát a pályázatot minősítették érvénytelennek. A színházi szakma tombolt (Gáti Oszkár: „Jordán 73 éve a pályázat. De ezt ti leszartátok”), a közönség pedig összefogott, nagyon sokan tüntettek Jordán Tamásért a szombathelyi városháza előtt. Utóbbit nem akármilyen bulival köszönték meg tegnap éjszaka a szombathelyi színészek

Felsoroltuk név szerint, ki hogy szavazott Jordán Tamás alapító színházigazgatóról, erre sokáig emlékezni fognak még a szombathelyiek.

Fiatalok dobálóztak egy szombathelyi toronyház tetejéről.

Nehéz vasrácsot dobtak le, ha valakit eltalál, belehal.


Április

Kék hírekben gazdagra sikeredett áprilisunk. Pars Krisztiánnak mindenképpen emlékezetes marad, ugyanis szerelésre hagyta az autóját L. Dávid autószerelőnél. Ami aztán rejtélyes módon összetört.

Akkor még nem lehetett tudni, ki vezette az Audit, ugyanis a sofőr és utasa is elszaladt a baleset után.

2017 áprilisa amilyen szeszélyes, olyan veszélyes is volt:

Videón, ahogy a bozsoki busz elé löki a szél a személyautót

A kormány áprilisban látványosan és röhejesen is utálta Brüsszelt: Egyetlen fotón a Brüsszel-ellenes kampány nevetségessége

Miután egy fegyveres rabló meglátogatott egy Paragvári utcai dohányboltot Szombathelyen, a TEK néhány órán belül körbevett egy társasházat, és letartóztatta a rablás gyanúsítóttját.


Május

Komoly éttermi rejtélyt lepleztünk le:

Teljesen meg fogsz döbbenni, ha megtudod, mire való az éttermekben a leveses tányér alatt a szalvéta!

Halálos baleset történt a lukácsházi víztározónál, egy Ausztriából hazatérő Seat tarolt legy egy vasvári motoros párt.

Különös légi baleset történt májusban, amikor egy Gyrokopter zuhant a 88-as út mellé Sárvár közelében, leszakítva egy 25000 voltos vasúti vezetéket.


Június

Előzés közben letért az útról, a levegőbe repült, majd többször megpördült egy személyautó a 86-os főúton, Szombathely közelében. Két 28 éves férfi kirepült az autóból, az egyikük a helyszínen életét vesztette.

Nem csak tragédiák, de szerencsés kimenetelű balesetek is történtek, ilyen volt például az is, amikor frontális baleset helyett árokba kormányozta a monstrumot egy magyar kamionos. Életet mentett.

Az Egis Körmend kosárlabdázói is halálos baleset részesei lettek júniusban. A magyar rendszámú Toyota Yaris a heves esőzés miatt csúszós aszfalton letért az útról, lezuhant a töltésen, majd három utasával együtt többször felborult. A rendőrség szerint aquaplaning okozhatta a balesetet.

A folytatást, avagy az év második felét itt olvashatja.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés