Gömbvillám és kutyaszex - Ez volt 2017 (2. rész)

A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.
 
 

Gömbvillám és kutyaszex - Ez volt 2017 (2. rész)

A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Gömbvillám és kutyaszex - Ez volt 2017 (2. rész)

A legolvasottabb cikkeinkből szemezünk hónapról hónapra.

Július

Júliusban a gencsi kutyaotthon gazdája rajtakapta, amint egy férfi kankutyákkal létesít szexuális kapcsolatot. A sztori bővelkedik madártejben és meztelen menekülésben a kukoricaföldön.

Kitiltották egy zalai presszóból Orbán Viktort. A wifi-jelszó is sokat mond.

Videó: Gömbvillámtól gyulladt ki egy családi ház előtti tujasor Szombathelyen. Többen is látták a piros, vagy narancsszínű gömböt.


Augusztus

Halálos vihar csapott le augusztus 10-én este Vas megyére, óriási károkat okozva ezzel megyeszerte. Az arborétumot annyira tönkretette, hogy bizonytalan időre be kellett zárni.

Egy 34 éves édesanya munkába tartott új autójával, Kenézen a szélvihar megbontott egy háztetőt és egy nagy darabját átrepítette az úton, egyenesen az autónak. Az autót vezető nő nem élte túl a balesetet.

Kizavartak egy szombathelyi bankból egy kisgyerekes anyukát, mert nyűgösködött a gyereke. Ha csak olvassuk, el se hisszük, de véletlenül fültanúi voltunk az esetnek.

Természetesen végigkövettük a Savaria Karnevál eseményeit idén is, olvasóink leginkább sok-sok fotóra, a spéci karneválos térképünkre, meg arra voltak kíváncsiak, milyen volt, ahogy keresztbe állított buszokkal védték a karneválozókat a terroristáktól.

Szeptember

Szeptemberben letartóztatták a körmendi rendőrkapitány fiát és barátnőjét Szombathelyen. Információnk szerint a gyanúsított több éve foglalkozott kábítószer-terjesztéssel, s az így megszerzett pénzt pedig többek között egy szombathelyi autókölcsönzőbe fektette.

Halálos motorbaleset történt Kőszeg mellett. A motort vezető horvátzsidányi tűzoltót életveszélyes sérülésekkel mentőhelikopter szállította kórházba. Napokig csak a gépek tartották életben, hogy szerveit donorként felhasználhassák más betegeknél.

A Kutatók Éjszakáján balul sikerült egy kísérlet a Savaria Egyetemi Központban. Egy látványos bemutató közben egy anyag reakcióba lépett a kísérleti asztalon tárolt, egy másik kísérlethez szükséges alkohollal, ennek következtében szétrobbant egy hőálló kerámiaedény, a szilánkok több kisgyereket megsebesítettek. A baleset szerencsés kimentelű volt, néhány nappal később az egyetem vendégül látta a gyerekeket.


Október

Októberben végre kigyúltak a fények a szombathelyi stadionnál, sőt, lejátszották az első tesztmérkőzést is.

Hatalmas botrány kerekedett ősszel, amikor kiderült, hogy csontig égették egy beteg lábát a szombathelyi Markusovszky kórházban. Néhány nappal később brutális bánásmódról és az empátia teljes hiányáról számolt be egy édesanya, aki kisfiával megjárta a szombathelyi Markusovszky kórház gyereksebészeti rendelőjét.

Hende Csaba napokkal később a baloldali lakájmédia mondvacsinált hazug akciójának minősítette ezeket a személyes történeteket egy kórházi eseményen.

Hatan megsérültek, közülük ketten életveszélyesen, amikor nagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Kollégánk élőben, a helyszínről jelentkezett.


November

Felmászott egy villanyoszlopra egy 30 éves férfi a Szent Imre herceg út sarkán. A férfi azonnal meghalt az áramütéstől, ruhája pedig lángra kapott.

Összeakadt, majd a szalagkorlátot lebontva árokba csapódott két lengyel rendszámú kamion az M86-os autóúton Hegyfalu és Szeleste között, a Szombathely felé vezető oldalon.

Idős, sötét ruhás nőt gázoltak halálra a szombathelyi Rumi úton. Az út közepén járt, amikor elütötte a BMW.


December

Súlyos baleset történt Sárváron: egy a belváros felől érkező Audi nagy sebességgel egy BMW előzésébe kezdett Sárvár-Hegyközségnél, de a sofőr elveszítette uralmát a járműve felett, sodródni kezdett, majd egy Ford elé perdült, ami belehajtott az oldalába.

Nem úsztuk meg a decembert politikai botrány nélkül: óvodásokat térdepeltettek a hideg aszfalton egy felújított utca átadásán Csepregen. Az, hogy egy népszokást elevenítettek fel, még rendben lenne, de hogy miért vezényelnek egy politikai eseményre kisgyerekeket, eléggé megosztotta a közvéleményt.

Életmentőket akadályozott a tiltott helyen parkoló BMW Szombathelyen. A fiatalember, akihez riasztották őket nem sokkal később a kórházban elhunyt.

Ha kíváncsi az első félév legnagyobb port kavart történéseire, ide kattintva elolvashatja.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés