Mindenki nyugodjon le! Lesz idén bor!

 
 

Mindenki nyugodjon le! Lesz idén bor!

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Mindenki nyugodjon le! Lesz idén bor!

Cudar világ volt a napokban, havazás, 90 km/h-ás szél és zimankó. Sokan pedig már temetik is az idei termést. Bár nem vagyok nagy gazdálkodó, a gangon nehéz is lenne, de rápillantottam a muskátlira reggel, az meg vígan zöldellt, szóval talán nincs nagy baj. Jutott is eszembe, mi lehet vajon a szőlővel? Még jó, hogy épp befutott a szerkesztőségi villany-postaládába egy közlemény ezzel kapcsolatban.

„A szőlő ősi haszonnövényünk, sokkal strapabíróbb, mint sokan gondolják” – mondja Kathona Krisztián, a Borháló Borkereskedés beszerzési igazgatója.„ – Mély téli álmot alszik, és számos érzékenyebb gyümölcsünknél később hajt. A jelenlegi havas-szeles időjárás, ha nem következnek rá száraz fagyok, önmagában nem okoz jelentős kárt, egyelőre tehát nem kell aggódnunk a 2017-es borévjáratért” – fogalmazott a szakember.

Na akkor - mivel egyébként is péntek van - erre iszunk!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés