Ítéletidő: 34 településen szívnak Vas megyében, ugyanis még mindig nincs áram

Se fűtés, se melegvíz, se semmi! A vonatok sem járnak több vonalon.
 
 

Ítéletidő: 34 településen szívnak Vas megyében, ugyanis még mindig nincs áram

Se fűtés, se melegvíz, se semmi! A vonatok sem járnak több vonalon.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ítéletidő: 34 településen szívnak Vas megyében, ugyanis még mindig nincs áram

Se fűtés, se melegvíz, se semmi! A vonatok sem járnak több vonalon.

13:39 Az Arany-patakba vágta a volt Novák-piacot körbevevő kerítést a szél Szombathelyen

Hát mi lesz a következő, te tomboló átok?


13:36 Videón, ahogy a bozsoki busz elé löki a szél a személyautót

Összeállításunkban a műszaki mentés is megtekinthető, ide kattintson!


13:16 Már a Domus oldalát is lebontotta a szél Szombathelyen

Két autó szélvdője összetört, egy ember pedig megsérült. Látványos képeket itt talál.


11:28 Ez a Fő téri kirakat április legújabb áldozata


11:15 Türelmet kér az EON ügyfélszolgálata

Kollégánk is szív tegnap óta, náluk és a környéken (Szombathely, Sallai-telep) este 6 óta nincs áram. Délelőtt újra beszélt az EON hibabejelentő ügyfélszolgálatával. A választ itt olvashatja.


9:52 Harmincnégy településen nincs áram Vas megyében

Harmincnégy településen, összesen 7031 fogyasztói helyen nincs áram Vas megyében - közölte az MTI-vel csütörtök délelőtt, 9:10-kor Egyed László, a Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megbízott szóvivője.

A szolgáltató a délelőtti órákra ígéri az áramszolgáltatás helyreállítását, a viharos szél miatt megrongálódott elektromos hálózat átvizsgálása és kijavítása azonban a szakemberek szerint akár két napot is igénybe vehet - mondta az alezredes. Hozzátette: az áramszünet leginkább a Körmend és Szombathely közötti, valamint a Csepreg környéki, a megye északi részén fekvő településeket érinti, ahol az esetek felében szerda este óta, a másik felében pedig csütörtök hajnal óta nincs áram.


9:25 Megpördült egy busz: teljes útlezárás van érvényben Pécs és Orfű között Remeterétnél

Egy autóbusz 2017. április 20-án 6 óra körül Pécs és Orfű között Remeteréthez érve megpróbálta kikerülni a havas csapadéktól meghajlott, és az út fölé belógó ágakat, amelynek következtében megcsúszott, megpördült, majd elakadt, forgalmi akadályt képez. A balesetben személyi sérülés nem történt.

A rendőrök a műszaki mentés idejére az adott útszakaszt teljes szélességében lezárták, kerülni Magyarhertelend vagy Hetvehely felé tudnak az arra közlekedők.


9:38 Te tetted ezt, szélvihar: Az elmúlt 24 óra eseményei számokban

Az elmúlt 24 órában a rendőrök 49 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, ebből 15 súlyos és 34 könnyű sérüléssel végződött. További részletek itt!

A Vas megyei balesetekről külön tudósításokban számoltunk be:

Hófúvásban csúszott busz elé egy autó Kőszegszerdahelynél - A CIKK-et itt találja Elütöttek egy biciklist a szombathelyi vasútállomásnál - A CIKK-et itt találja


9:25 Nem járnak a vonatok a Bakonyban

A sorozatos fakidőlések miatt várhatóan csütörtök délig szünetel a vasúti forgalom Bakonyszentlászló és Zirc között - közölte a Mávinform az MTI-vel.

A Győr-Veszprém vonalon a vonatok csak Győr és Bakonyszentlászló, valamint Zirc és Veszprém között járnak. A 82-es út Bakonyszentlászló és Zirc közötti szakaszán a közútkezelő korlátozást vezetett be, így azon a szakaszon pótlóbuszok sem tudnak közlekedni.


9:23 Se fűtés, se melegvíz, se semmi!

Bükön tegnap este 7 órától hajnali 3 ig nem volt áram. Reggel 8 óra után megint elment! Se fűtés, se melegviz, se semmi! A hűtők olvadnak! Remélem történik már valami csoda, hogy ez ne így legyen! Érthetetlen, hiszen télen is volt ilyen szél! Miben más ez a mostani!? írja Tímea nevű olvasónk.


9:10 Helyzetkép a rendkívüli időjárás miatt

ORFK Kommunikációs Szolgálata még a reggelben lehozott egy közleményt arról, hogy a rendkívüli időjárás miatt a következő utakon kell forgalomkorlátozásra számítaniuk a közlekedőknek:

Jelenleg a következő utak járhatatlanok a hó és a letört ágak, illetve vízátfolyás miatt:

a 24-es számú főút Mátrafüred és Parádsasvár között (Heves)
a 2408-as számú út Pásztó felől, a Pásztó-Galyatető-Mátraháza összekötőút (Heves)
a 2408-as közút Pásztónál (Heves)
a 1111-es számú út Esztergom Piliszentkereszt felől nem elérhető (Pest)
a 1116-os számú út Visegrád és Pilisszentlászló között (Pest)
a 82-es számú főút Nyúl és Zirc között (Győr-Moson-Sopron)
a 2513-as számú út Mályinka és Szentlélek között (Borsod-Abaúj-Zemplén)
a 2505-ös számú út 18-29 kilométerszelvénye között Répáshutánál (Borsod-Abaúj-Zemplén)
a 25139-es számú út 14-24 kilométerszelvénye között Bánkútnál (Borsod-Abaúj-Zemplén)
a 8301-es út Bakonybélnél (Veszprém)
a 25127-es számú út Dédestapolcsány és Tardona között a 7,5 tonnát meghaladó járművek nem közlekedhetnek a 83-as számú főúton Városlőd és Bakonyjákó között (Borsod-Abaúj-Zemplén).

A rendkívüli időjárás miatt 2017. április 20-án 5 órakor az országban két település nem megközelíthető: Répáshuta (Borsod-Abaúj-Zemplén) és Pilisszentlélek (Pest).
Nincs áramszolgáltatás Csongrád megyében egy, Vas megyében több településen. Ezeken a településeken folyamatos a rendőri jelenlét a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében.

9:05 - Reggel óta nem működnek Szombathelyen, a Petőfi úton a lámpák

A reggeli csúcsforgalomban ez nagyobb problémát okozott, a Paragvári útról a Petőfire gyakorlatilag nem lehetett kihajtani.


9:00 Gencsapátiban sem volt áram az éjszaka

„Nálunk Gencsapátiban este 10-től nincs áram, se meleg víz, se fűtés, a fagyasztók olvadnak, ha így megy tovább ”- üzente nekünk olvasónk, mire egy másik gencsapáti hozzászóló azt mondta, hogy reggel még kávéja sem volt. El tudják képzelni?!

Acsádon is hasonló a helyzet, ott este 8 óta nincs áram.

Egy másik kőszegi olvasónk arról számolt be, hogy nála sem volt az éjszaka fényesség, tehát a városban nem minden vezeték vészelte át az orkán erejű szelet.


8:54 Hófúvásban csúszott busz elé egy autó Bozsoknál

A Bucsu felé tartó Peugeot személyautó a havas úton egy heves széllökést követően megcsúszott, áttért a szemközti sávba és a szemből érkező autóbusz előtt árokba csúszott. Bővebb képes beszámolót itt talál.


8:45 - Több faluban sem volt áram az éjszaka

„Balogunyomba hajnali 4 óta nem volt áram. Reggel nem tudtam kijárni a garázsból, hideg volt de a legnagyobb bajom az volt hogy nem tudtam kávét főzni. Szerencsére nemrég visszajött az áram! Remélem marad is...” - írja egy olvasónk, miközben azt is megtudtuk, hogy Himodon (Győr-Moson-Sopron megyében) lassan 14 órája nincs áram.

Lukácsházán is hasonló a helyzet, ezt írta nekünk egy ottani olvasónk: „tegnap este 8-tól éjjel 2-ig nem volt áram. Most meg reggel 7-től nincs. Előtte meg folyamatosan elment, majd visszajött. Se fűtés, se meleg vizünk nincs, főzni sem tudok. 2 kisgyerekkel vagyok itthon, úgyhogy remélem hamar visszajön.”

A kőszegiek szerencsére nem jártak ilyen pórul, de az éjszaka többször is elment az áram. Nem sokáig kellett nélkülözniük a lakóknak, néhány pillanat múlva már újra volt világítás.


8:30 Jákon egész éjszaka hol volt áram, hol nem

Éjszaka ítéletidő tombolt, tényleg vízszintesen esett a hó, őrületes erejű szél fújt. Reggelre azonban minden helyreállt, net is és áram is lett - jelenti olvasónk.


8:30 Hatalmas dugó a Körmendi útnál

Hatalmas a torlódás a Körmendi és a Rumi utakat összekötő körgyűrűn. Olvasónktól videót is kaptunk az állapotokról, erre most ne menjenek:

Tamás Kóbor

Baleset, torlódás Szombathely 2017. 04. 20. 8 óra előtt


„Nincs áram Nemesbődön, és állítólag a környező településeken sincs. Fűtés nincs, a hűtők olvadnak” - írja egy olvasónk.

Egy másik olvasónktól úgy tudjuk, hogy Szombathelyen, a Nárai út környékén már tegnap délután óta nincs áram. Nekik a sötétben kellett átvészelniük a szélzúgós éjszakát.

Önöknél sincs áram? Kidőlt fákat, oszlopokat látott? Küldje el nekünk tapasztalatait a jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu e-mail címre!

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés