Feltörték a korábbi BKK-igazgató Vitézy Dávid Facebookját

Letörölték az összes korábbi posztját, aztán kitettek egy vietnámi feliratot.
 
 

Feltörték a korábbi BKK-igazgató Vitézy Dávid Facebookját

Letörölték az összes korábbi posztját, aztán kitettek egy vietnámi feliratot.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Feltörték a korábbi BKK-igazgató Vitézy Dávid Facebookját

Letörölték az összes korábbi posztját, aztán kitettek egy vietnámi feliratot.

Vitézy Dávid közismerten a közösségi közlekedés témájában az egyik legotthonosabban mozgó hazai szakember, akinek öröm volt olvasni a szigorúan szakmai, és sosem politikai alapokon nyugvó érveit a Facebook-oldalán. Ezért is volt ijesztő, ami most vele történt, át is adjuk a szót:

"Ismeretlenek többszöri kitartó próbálkozás után múlt pénteken sikerrel feltörték egy barátom Facebook profilját, aki adminisztrátor volt ezen az oldalon. (A posztokat mindig magam írom, de az üzenetek megválaszolásában, a kommentek kezelésében néha kellett segítség.)

A betörők egyetlen dologra használták a feltört profilt: beléptek az oldalamra, adminisztrátorként kizártak innen engem és több órányi munkával kitörölték az összes korábbi posztomat, írásomat, fotókat, videókat, illetve elolvasták az oldalra érkezett üzeneteket. Aztán valami vietnámi feliratot helyeztek ki."

"Nem tudom, hogy ki volt - de ha azt hitte, hogy ettől majd elmegy a kedvem vagy mostantól majd kevesebbszer fogom elmondani a véleményem, mint eddig, akkor nagyon tévedett" - írja friss bejegyzésében magabiztosan Vitézy, aki a Tarlós István főpolgármesterrel folytatott csörtéiről lett ismert. Azért írhatja egyébként, mert szerencsére sikerült visszaszereznie az oldalát.

Megdöbbent a Facebookos kiszolgáltatottságon, de szerencsére visszakapta, ami az övé volt

"Egy ilyen oldal sérülékenysége mellett ilyenkor döbben rá az ember arra is csak igazán, a Facebook mekkora hatalom: semmilyen valóban elérhető ügyfélszolgálat nincs, a sokféle online felületen tett bejelentés egyikére sem reagáltak még napok után se - az ember ritkán érzi magát annyira kiszolgáltatottnak, mint amikor tőlük kér segítséget.

Végül Fehér Gyula barátom segítségével (örök hála!) találtam egy személyes kapcsolatot a Facebookhoz, és az így kapott segítséggel az oldal ismét az enyém. A korábbi posztokat viszont meglepő módon a Facebook nem tudja helyreállítani ilyenkor. Néhány hosszabb és még ma is fontosnak vagy érdekesnek tűnő régi posztot, ami megvan, megpróbálok majd utólag feltenni valamikor - most viszont koncentráljunk a jövőre, mert a legkevésbé sem tántorított el egy ilyen támadás attól, hogy folytassam..."

Az ex-BKK-vezért itt lehet tovább követni és olvasni gondolatait a közlekedésről.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés