A Fidesz megint azt hazudja, hogy Juhász Péter és társai tönkre akarják tenni az ünnepet a fütyüléssel

 
 

A Fidesz megint azt hazudja, hogy Juhász Péter és társai tönkre akarják tenni az ünnepet a fütyüléssel

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Fidesz megint azt hazudja, hogy Juhász Péter és társai tönkre akarják tenni az ünnepet a fütyüléssel

Juhász Péter, az Együtt elnöke és rendzavaró társai arra készülnek, hogy tönkretegyék a március tizenötödikei nemzeti ünnepet, mások békés ünneplését - mondta Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. Szerinte ezzel a rendbontással magát a nemzeti ünnepet gyalázzák.

Szólásszabadság korlátozása a szólásszabadság ünnepén?

Halász János csupán azt az apró, árnyaló jellegű tényt felejti el mindehhez hozzátenni, hogy a fütyülők azért fütyülnek, mert másképp nem tudják kifejezni véleményüket Orbán Viktor rendszerével szemben.

Hiszen ugyan a vélemény elvileg szabad, a gyakorlatban biztonsági őrökkel akadályozza a Fidesz évek óta, hogy bármilyen ellenzéki véleményt képviselő állampolgár a közelébe jusson a Kedves Vezetőnek, és megformálja véleményét. Budapesti tudósítónk elmondása szerint az állami rendezvényeken évek óta visszatérő jelenség az "ellenséges" táblák hordozói kezéből a transzparens kicsavarása, majd az illetők biztonsági őrök általi eltávolítása a területről - tavaly pedig már a fideszes tömeg vidáman ütlegelte is a nemfideszest.

Kedves emberek reagálnak a kritikus füttyszóra

A napokban egyébként a rendőrség betiltotta, hogy az Együtt március 15-én síposztó pontokat hozzon létre a Nemzeti Múzeum közvetlen közelében, amire Juhász úgy reagált:

„A rendőrséget megkérném, hogy véletlenül se asszisztáljon Orbán hatalmi szándékaihoz, mert nekik a törvényeket kell betartatniuk. Márpedig a gyülekezési törvény arról rendelkezik, hogy csak akkor akadályozható meg vagy nem vehető tudomásul egy rendezvény, ha az vagy a közlekedés aránytalan sérelmével jár, vagy népképviseleti szervet akadályoz a munkájában. Márpedig ez nem akadályozza egyiket sem.”

Juhász azóta egy újabb videóban jelezte, hogy másodszor is betiltották a síposztó akciót, de akkor most kokárdát fognak osztani - a sípos fajtából. Hozzátette:

"Petőfiék egészen biztos, hogy Orbánt kifütyülték volna."

Hogy miért? Hát mert "nem gondolták ők sem azt, hogy állami kézben, oligarchák kezében kell egyszer majd koncentrálódnia a teljes magyar sajtónak."

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés