A Fidesz nyakig beleszerelmesedett a sorosozásba

 
 

A Fidesz nyakig beleszerelmesedett a sorosozásba

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A Fidesz nyakig beleszerelmesedett a sorosozásba

A párt tovább tolja a paranoid ellenségképgyártást, szerintük az Emberi Jogok Európai Bírósága Magyarországot elítélő, a "józan ésszel és a jogérzékkel is szembe menő" döntése ugyanis leleplezi, hogy a "Soros-féle migránsszervezetek tízmilliárdokat kereshetnek a migránsbizniszen".

Hidvéghi Balázs, a kormánypárt kommunikációs igazgatója egy szombati sajtótájékoztatón elmondta: a bíróság a közelmúltban arra kötelezte Magyarországot, hogy két bangladesi elutasított menedékkérőnek 3-3 millió forintos kártérítést, az őket képviselő Helsinki Bizottságnak pedig további 2,7 millió forintos perköltséget kell fizetnie.

A politikus szerint további "hasonlóan abszurd" ítéletek esetén Magyarországnak összesen több mint 40 milliárd forintot kellene fizetnie a Soros György által támogatott szervezeteknek, és további ugyanekkora összeget az elmúlt időszakban érkezett 15 ezer elutasított menedékkérőnek és illegális határátlépés miatt őrizetbe vetteknek. Hozzátette: "így még érthetőbb, hogy a Soros-szervezetek miért támadják olyan vehemensen és olyan szélsőségesen Magyarországot."

Illetve, fantasztikus csúsztatóhumorral megfűszerezve: "ahogy lenni szokott, Soros György, amikor megtámad egy országot, eközben még egy kis pénzt is szívesen keres."

Hidvéghi arról természetesen elfelejtett beszélni, hogy a lesorosozott Helsinki Bizottság rendelkezik a legépeszűbb javaslatcsomaggal a menekültkérdést illetően, mint ahogy arról sem nyilatkozott, hogy miért nem alkalmazza a magyar kormány ugyanazokat az alapvető emberi normákat egy menedékkérőre, mint amiket bárki másra alkalmaz - és amely kettős mércéért végeredményben kirótta az emberi jogi bíróság a büntetést.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés