Földrengés 

Rengett a föld Japánban

Legalább 3 halott van.
 
 

Rengett a föld Japánban

Legalább 3 halott van.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Rengett a föld Japánban

Legalább 3 halott van.

6,1-es fokozatú földrengés rázta meg Oszakát hétfőn hajnalban. Egyelőre három halottról és több, mint kétszáz sebesültről tájékoztattak a hatóságok. Az áldozatok egyike egy 9 éves kislány, akire az iskolafal omlott rá.

A reggel 7 óra 58 perckor bekövetkezett rengés epicentrumát az oszakai prefektúra északi részén mérték, fészke pedig mintegy 13 kilométeres mélységben volt – jelentette a japán meteorológiai intézet.

A földmozgás következtében falak omlottak le, ablakok törte ki, akadozott az áramellátás. Ez utóbbi miatt több vasútvonalon is leállt a közlekedés, ami elég nagy problémát okozott a reggeli csúcsforgalomban. Az oszakai gázszolgáltató cég pedig több, mint százezer háztartás ellátását is megszakította telővigyázatosságból.

Földrengés Oszakában
 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés