Fölényesen nyert két időközi választást a Fidesz

 
 

Fölényesen nyert két időközi választást a Fidesz

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Fölényesen nyert két időközi választást a Fidesz

Kovács Áron (Fidesz-KDNP) nyerte a veszprémi időközi önkormányzati választást a szavazatok több mint 80 százalékával – tájékoztatta vasárnap az MTI-t a település jegyzője.

Mohos Gábor közölte, hogy Kovács Áron 655 szavazatot kapott, Zelenák Adriánra (LMP) pedig 160-an voksoltak. Veszprémben azért kellett időközi önkormányzati választást tartani, mert Ovádi Péter (Fidesz), aki 2010 óta töltötte be a posztot, lemondott, mivel országgyűlési képviselővé választották.

Miskolcon szintén a Fidesz jelöltje nyert a szavazatok több mint hatvan százalékával, itt is időközi önkormányzati képviselő-választást tartottak. A majdnem az összes ellenzéki párt által támogatott, Rokker Zsoltiként is ismert Erdei Sándor 37 százalékot kapott.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés