Várjuk gazdáinkat!

 
 

Várjuk gazdáinkat!

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Várjuk gazdáinkat!

Ezzel a felkiáltással állnak sorba a Strauss Autószalon, a szombathelyi Ford márkakereskedés Facebook-oldalán tesztautói. Felcsigázott minket is ez az információ, hisz sohasem gondoltunk bele abba, mi lesz azokkal az autókkal, amelyeket döntésünk meghozatala előtt kipróbálunk. Egyértelmű, hogy értékesítésre kerülnek, de hogyan lehet ezeket - hisz rendkívüli áron kaphatók - még időben „elcsípni”? A Strauss értékesítési csapatával beszélgettünk.

„Van, aki beleszeret egy autónkba és kivárja, amíg az teljesíti néhány hónapos tesztautó-szolgálatát és elsőként jelentkezik a megvételére, amint az autó „eladósorba” kerül. Tesztautóinkat ugyanis rövid ideig használjuk, kevés kilómétert futnak és már néhány hónapos korukban megvásárolhatók”. - válaszol Farkas Zsolt, a Strauss értékesítési vezetője kérdéseinkre.

Vajon mit jelent a „tesztautó”, hol tesztelik és kik?

„Tesztautóinkat a Ford központ támogatásával ügyfeleink számára helyezzük forgalomba. - válaszol Wappel Tamás, A Strauss gépjármű értékesítője - Az utóbbi években óriási a különbség a márkák minőségét illetően, ezért egyik fő elv a Ford hálózatban, hogy magunk is és ügyfeleink is meggyőződjünk a Fordok kiváló vezetési élményéről. A korábbi években segítették a tesztautók ügyfeleink döntését új autó vásárlás alkalmával. Mára a modellpaletta kiszélesedett, a motorválaszték óriási. Örülnek ügyfeleim annak, ha érezhetik az autót vezetés közben, kipróbálhatják a különböző méretű és típusú Fordok ülésmagasságát, üléspozícióját. Eltérőek a mini egyterűek ajtónyitási lehetőségei. ”

Hogyan jutnak el ügyfeleitek egy tesztautóig?

„Vannak ügyfeleink, akik kimondottan keveset használt, az új autó áránál kedvezőbb áru gépjárművet keresnek. Van, akinek megtetszik valamelyik tesztautónk, hiszen ezek többnyire jól felszereltek, igyekszünk karosszériát, színt illetően is szemet vonzó Fordokat választani. Több ügyfelünk keres használt, de jó állapotú autót, mégis nem egy alkalommal áldoznak a gondoltnál magasabb összeget autóvásárlásra, mert a használt gépjárművekkel szemben több előnyét látják egy tesztautónak.” – teszi hozzá Kőműves Miklós, a Strauss értékesítője.

A jól felszereltség miben mutatkozik meg?

„ Tesztautóinkban automata klíma, a magasabb kategóriájúakon alufelni van és csaknem mindegyikben Ford SYNC technológiát találunk – ez a Bluetooth, kormányról vezérelhető USB-MP3-CD-rádió és fedélzeti számítógép.” – válaszolja meg kérdésünket Farkas Zsolt.

Milyen modelleket vásárolnak ügyfeleitek, mi a kínálat?

„ Tesztautóinkat kedvelik ügyfeleim, mivel áruk jóval az új autó ára alatt van, és érvényes rájuk az 5 év gyári garancia. Tőlem leginkább az egyterű Ford C-MAX - okat vásárolják, idén erre volt a legnagyobb az érdeklődés, de hamarosan eladósorba kerül az egyedi Ford Ecosportunk és az összkerekes Ford Kugánk is. Rendkívüli áron kínáljuk két extrán felszerelt Mondeonkat és kedvező áruk miatt felhívom a figyelmet 2016-os és 2017-es Focus tesztautóinkra. ”– ad tájékoztatást Wappel Tamás.

Mit mond a szakember, a márkaszerviz vezetője?

„ A Strauss név a vevőink számára garanciát jelent. Pontosan tudhatják, milyen állapotban van a gépkocsi és mennyit ér. Autóinkban kevés a kilométer, szervizünk karbantartja őket – tájékoztat minket Frank Szabolcs szervizvezető – nem csoda, hogy az ismerősök új autó vásárlás előtt megkérdezik tőlem is, lenne-e keveset futott tesztautónk.”

A Strauss telephelyén több további tesztautó várja gazdáját, de érdemes a www.strauss.hu weboldalon és a Strauss Autószalon Kft Facebook-oldalon tájékozódni.

A Strauss Autószalont 25 éve az osztrák Autohaus Strauss alapította. A cég stabil hátterének köszönhető a jó tulajdonosi szemlélet. Az osztrák cég Land Rover és New Holland márkaképviselet is egyben, aminek örülnek a vasiak, hisz előfordul, hogy a St.Michael-i telephelyen találják meg megálmodott autójukat.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés