Egy góllal nyertek Mohácson a szombathelyi kézisek

A végén Schneck Réka hetest is hárított.
 
 

Egy góllal nyertek Mohácson a szombathelyi kézisek

A végén Schneck Réka hetest is hárított.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Egy góllal nyertek Mohácson a szombathelyi kézisek

A végén Schneck Réka hetest is hárított.

A Swietelsky-SZKKA megnyerte negyedik bajnokiját is az NB/I B-ben, így továbbra is száz százalékos teljesítményt nyújt városunk kézicsapata. A rangadón mindössze egy találat döntött.

Az első félidőben végig kontrollálták a mérkőzést a szombathelyiek, támadásban eredményesek voltak, a kapuban Schneck Réka jó teljesítményt nyújtott. Ha az ellenfél kapuja előtt pontosabbak lettek volna, még nagyobb lehetett volna a különbség.
A második játékrészt nagyon rosszul kezdte az SZKKA, sok hibával játszott. Az ellenfél kihasználta ezt, és lelkes közönsége támogatásával megfordította az eredményt. Két góllal is ment már a hazai együttes, azonban volt tartása Füzesi Ferenc csapatának, amely előbb kiegyenlített, majd visszavette a vezetést. A végjátékban Schneck Réka több bravúrt is bemutatott, egy hétméterest is hárított, és így egy góllal nyertek a vasiak - írja az SZKKA honlapja.

Mohácsi TE – Swietelsky-SZKKA 28–29 (11—14)

Swietelsky-SZKKA: Schneck Réka, Pálinkás Viktória, Jurik Petra (kapusok), Csire Fanni 2, Ivanics Dóra 2, Takács Krisztina 4, Horváth Petra 5, Smid Eszter 1, Szendrei Barbara 1, Csépke Dominika 1, Bozzai Zsófi, Cser Dóra, Takács Bianka 6, Schneider Éva 4, Pődör Rebeka, Virág Noémi 3.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés