Guzmics Richárd nemcsak hazajött a karneválra, de példamutatásból is jelesre vizsgázott

Ön is segíthet!
 
 

Guzmics Richárd nemcsak hazajött a karneválra, de példamutatásból is jelesre vizsgázott

Ön is segíthet!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Guzmics Richárd nemcsak hazajött a karneválra, de példamutatásból is jelesre vizsgázott

Ön is segíthet!

A Savaria Karnevál évről évre összehozza az embereket, még azokat is, akik amúgy az év nagy részében már távol élnek Szombathelytől. Ez nem újdonság, elég csak a rögtönzött osztálytalálkozókra gondolni esténként a Borok utcájában.

Guzmics Richárd, a szombathelyi származású, most Kínában légióskodó válogatott labdarúgó szintén karneválozott. Pénteken viszont lokálpatriotizmusa mellett a jótékonykodásra is fordított figyelmet. Az egyik állatvédő szervezet standjához látogatott és állateledelt adományozott nekik.

Guzmics jócselekedetét egyébként nem verte nagy dobra, informátorunk viszont azért "árulkodott", mert szerinte Ricsi élsportolóként így fel tudná hívni a figyelmet arra, hogy adományozni jó.

És az üzenet is egyszerű: látta, hogy valakik segítségre szorulnak, ezért adományozott.

Guzmicstól nem áll távol az efféle segítség, lelkes kutyatartóként már többször segített állatvédőknek, volt, hogy dedikált mezét ajánlotta fel árverésen. Úgy tudjuk, Kínában kutyája, Mex hiányzik neki a legjobban.

Ön is segíthet!

A Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítvány Facebook-oldalán több mentett kutyus is várja leendő gazdáját:

Itt van például Michel, akivel tulajdonosa nem törődött, vagy ha igen, akkor is csak bántalmazta. Emiatt ha felé nyúlnak, elsőre ijedten elhúzódik, de ha rájön, hogy valakiben megbízhat, hamar feloldódik és egy hízelgő mackó lesz.

Devil Kissomlyón élt magányos gazdájával, aki a közelmúltban meghalt. A sárgaszemű labi-mix fiúcska, ezért most új gazdit illetve családot keres, ahol szabadon élhet a kertben, de a házba is szabad bejárása lehet.

Pulcsi, a puli Devecserben élt gazdájával, akinek külföldre kellett költöznie, Pulcsit valamiért nem tudta magával vinni és hozzátartozója sincs, akire rábízhatta volna.

Frici hetekkel ezelőtt maradt magára egy másik kutyával Jánosházán. Egyéves keverék, barátságos, kedves, de energikus és nagy termetű kan kutya. Kinti kutyának fogadható örökbe (de a házba való korlátlan bejárási lehetőséggel).

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés