Végre! Megvan a Haladás Sportkomplexum átadásának időpontja

Jelenleg azonban még a garanciális és utójavítási munkákat végzi a kivitelező.
 
 

Végre! Megvan a Haladás Sportkomplexum átadásának időpontja

Jelenleg azonban még a garanciális és utójavítási munkákat végzi a kivitelező.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Végre! Megvan a Haladás Sportkomplexum átadásának időpontja

Jelenleg azonban még a garanciális és utójavítási munkákat végzi a kivitelező.

Nincsen több találgatás, nincsen több városi pletyka megvan a Haladás Sportkomplexum átadásának hivatalos dátuma. A stadion építését felügyelő Kft. szerkesztőségünkhöz frissen eljuttatott közleményéből kiderül, hogy november 8-án vágják majd a szalagot a politikusok.

A komplexumot egyébként már három hónappal ezelőtt át kellett volna adni, a tervekben szereplő eredeti dátum időpontján a szombathelyi ellenzék két képviselője sajtótájékoztatót tartott a helyszínen, hogy elmondják, több millió forintos kötbértől esnek el az adófizetők, mivel az építést felügyelő cég ügyvezetője egy tollvonással lemondott róla. Holott ebből a pénzből, hosszú ideig lehetett volna üzemeltetni a sportkomplexumot.

A stadion összesen 15,2 milliárd forintba került, amit az állam központi költségvetésből fizetett ki.

Íme a közlemény, ami az átadás részleteiről tájékoztat.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Nyitóünnepség keretén belül adják át a szombathelyi Haladás Sportkomplexumot

Szombathely, 2017. október 13. – Befejeződött a Haladás Sportkomplexum építési munkálata Szombathelyen. A létesítmény műszaki átadás-átvételi folyamata rendben lezajlott, jelenleg garanciális és utójavítási munkákat végez a kivitelező. A hivatalos nyitóünnepségre 2017. november 8-án kerül sor a Rohonci úti sportkomplexumban.

Befejeződött a Haladás Sportkomplexum építési munkálata Szombathelyen, mellyel a Kormány az elmúlt húsz év legjelentősebb fejlesztését valósította meg a régióban. A létesítménnyel egy olyan nemzetközi szabványoknak megfelelő sportkomplexummal és rekreációs övezettel lett gazdagabb Szombathely és a régió, mely európai szintű szolgáltatást tud nyújtani a sportolni, szórakozni és pihenni vágyóknak.

A létesítmény műszaki átadás-átvételi folyamata rendben lezajlott, jelenleg garanciális és utójavítási munkákat végez a kivitelező. A létesítmény hivatalos átadási ünnepségére 2017. november 8-án kerül sor a Rohonci úti sportkomplexum stadion épületrészében.

Az ünnepségre 1200-3500 forint között lehet majd jegyet váltani, a tervek szerint 2017. október 24-től. Az eseményre sok szeretettel várunk minden szurkolót, szimpatizánst és érdeklődőt.

Haladás Sportkomplexum Fejlesztő Nonprofit Kft.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés