Kikapott, és negyedik helyen zárt a Kishali

Véget ért az U19-es bajnokság, Bánfalvi Attila csapata negyedik lett.
 
 

Kikapott, és negyedik helyen zárt a Kishali

Véget ért az U19-es bajnokság, Bánfalvi Attila csapata negyedik lett.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kikapott, és negyedik helyen zárt a Kishali

Véget ért az U19-es bajnokság, Bánfalvi Attila csapata negyedik lett.

Ezen a héten két mérkőzést is játszott a Haladás U19-es együttese az I. osztályban. Szerdán egy remek iramú találkozón hazai környezetben 2–0-ra legyőztük a Ferencvárost: a góljainkat Varga Kevin és Szántó Roland szerezték.

Az évzáró már nem sikerült ilyen jól: az MTK vendégeként 0–4-es vereségbe szaladtunk bele. A gyors vezetőgól megfogta a zöld-fehéreket, de később sikerült rendezni a sorokat. Az első félidő végén, sőt a második félidő elején is volt ziccerünk, de 1–1 helyett a hazaiak lőttek újabb gólt és el is döntötték a találkozót.

Az U19-es bajnokság - hasonlóan a felnőttekéhez - a Honvéd nyerte meg (50 pont), az FTC (48) és a DVSC (40) előtt. Az Illés Akadémia-Haladás csapata 39 pontot gyűjtött. Ősszel Csordás Csaba, tavasszal pedig Bánfalvi Attila irányította a csapatot, munkájukat Márkus Gábor segítette.

Azonban ezzel még nem biztos, hogy a vasiak jövőre is az U19-es, nyolccsapatos első osztályban szerepelhetnek. A kieső ugyanis a 6. helyen végző Vasas lett, mert a kiesésről az dönt, hogy az U17-es és U16-os bajnokságban összesen hány pontot gyűjtöttek a csapatok: ezen összesítés alapján az angyalföldiek búcsúztak. Emellett az U17-es eredmények alapján legrosszabb (de nem kieső) csapat - amely sajnos az Illés Akadémia-Haladás – pedig osztályozóra kényszerül az U17-es II. osztályú bajnokság másodikja ellen. Így a gyulai Grosics Akadémiával vív nagyon-nagyon fontos párosmeccset az U17-es csapat (az Eb-t megjárt Bolla Gergővel és Kiss Tamással, valamint a felnőttek között már bemutatkozott Winkler Andrással), ugyanis ettől a párosmérkőzéstől függ az, hogy jövőre az U19-es, az U17-es és az U16-os bajnokságban az I. osztályban vitézkedhetnek-e a szombathelyi fiatalok.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés