Hatan haltak a vihar miatt Toszkánában

Víz és sártenger támadja a toszkán városokat.
 
 

Hatan haltak a vihar miatt Toszkánában

Víz és sártenger támadja a toszkán városokat.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hatan haltak a vihar miatt Toszkánában

Víz és sártenger támadja a toszkán városokat.

Miközben Floridát az Irma hurrikán támadja, szombat éjjel nagy erejű vihar csapott le az észak-olasz Toszkánára is. Livorno városát víz és sártenger árasztotta el, több helyen földcsuszamlások voltak. Négy áldozat - egy család - egy földszinti épületrészben volt, amikor a lakóházat víz- és sártenger öntötte el.

Egy férfi a Livorno közeli Monteneróban vesztette életét, és az olasz katasztrófavédelem jelentése szerint egy hatodik áldozata is van a viharnak. További két személy eltűnt.

Több vonalon sem közlekednek a vonatok, Livorno vasútállomását le is zárták. a város polgármestere, Filippo Nogarin kritikusnak nevezte a helyzetet. A vihar nem kímélte Pisa városát sem. Korábban a szomszédos Liguria tartományon söpört végig a vihar vízzel árasztva el Rapallót.

Rómában is szakad az eső, több metróállomást lezártak a beömlő víz miatt. A hatóságok arra kérték a rómaiakat, hogy maradjanak otthon. Szombat este elmaradt a Sampdoria-Roma labdarúgó mérkőzés Genova stadionjában, és a vasárnap délutáni Lazio-Milan találkozó elhalasztása is felmerült.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés