Három magyar halt meg egy németországi balesetben

 
 

Három magyar halt meg egy németországi balesetben

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Három magyar halt meg egy németországi balesetben

Szerdán késő este szenvedett autóbalesetben a bajorországi Frankenhofen közelében egy magyar autó - közölte a bajor rendőrség. Az autót egy magyar nő vezette, aki eddig tisztázatlan okokból egy kanyarban letért az útról és egy fának rohant az autóval. A kocsiban összesen hét magyar állampolgár utazott.

A rendőrség közlése szerint a hátsó ülésen ülő három embernél a kiérkező mentők már csak a halálukat tudták megállapítani, míg a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett és a tűzoltóknak kellett kiszabadítania az autóból. Az anyósülésen utazó férfi szintén súlyosan megsérült, de eszméleténél volt, mikor kiérkeztek a mentők. Egy további utas emellett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az Augsburger Allgemeine azt írja, a sofőr egy 23 éves nő volt, az áldozatok pedig 20 és 27 év köztiek. A lap szerint egy 27 éves férfi, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a csomagtartóban utazott.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés