Hende Csaba kitüntette Puskás Tivadart

A honvédelem ügye érdekében huzamos ideje végzett kiemelkedő tevékenységéért kapta az elismerést a honvédelmi minisztertől.
 
 

Hende Csaba kitüntette Puskás Tivadart

A honvédelem ügye érdekében huzamos ideje végzett kiemelkedő tevékenységéért kapta az elismerést a honvédelmi minisztertől.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Hende Csaba kitüntette Puskás Tivadart

A honvédelem ügye érdekében huzamos ideje végzett kiemelkedő tevékenységéért kapta az elismerést a honvédelmi minisztertől.

Hende Csaba, Magyarország honvédelmi minisztere - aki, mint ismeretes, Szombathely országgyűlési képviselője is -, huzamos időn át végzett kiemelkedő munkássága, valamint a honvédelem ügye érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként az államalapítás ünnepének, augusztus 20-a alkalmából 2012. augusztus 16-án a Magyar Honvédség Központi Ünnepségén a Stefánia Palotában kitüntetéseket adott át.

A kitüntetést átvevők között ott volt Szombathely fideszes polgármestere, Puskás Tivadar is, aki az I. Osztályú Honvédelemért kitüntető címet vehette át.

A kitüntetettek teljes listája itt olvasható.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
 • 1agro2012augusztus18.21:02ÚjVálasz

  A táska cipelő kitünteti a becsületes semmitévőt Gratula...

   
 • 2libuska2012augusztus18.21:53ÚjVálasz

  Polgármesterünk "böcsülettel" végezte a munkáját, biztos azért kapott kitüntetést. Remélem utánna pár kisfröccsöt is megivott!!!

   
 • 3z-szhely2012augusztus18.22:01ÚjVálasz

  Csók is volt, mint anno Brezsnyev és Honecker közt? Komolyan vicc ez az egész...

   
 • 4z-szhely2012augusztus18.22:03ÚjVálasz

  90 -en után született kölköknek némi segítség:

  http://www.utikalauz.hu/nemetorszag/Berbas_Beata/Berlin/East_Side_Gallery7.jpg

  Balra Brezsnyev, jobbra Honecker!

   
 • 5csla772012augusztus18.22:29ÚjVálasz

  Biztos az volt a feltétele, hogy ne mondjon köszönőbeszédet.

   
 • 6gozen2012augusztus18.22:46ÚjVálasz

  Cicero díjat?

   
 • 7belabacsi652012augusztus19.10:16ÚjVálasz

  "honvédelem ügye érdekében végzett áldozatos tevékenysége"
  Az, hogy Hende Csaba az egyik legnagyobb segnyalója Orbán Viktornak, azt kis hazánkban szerintem senki sem vitathatja. Otthon tükörbe néz, saját magának is eismeri, de hát neki is el kell tartania a családját. Eddig még talán érthető is a történet, van hozzá nyelve és gyomra... Viszont Puskás Tivadar urat arra kérem álljon ki a nagy nyilvánosság elé és mesélje el hol, mikor, végzett áldozatos munkát a magyar honvédségért. Szombathely polgársága szájt tátva hallgatná. Tényleg visszajöttek az 50-es, 60-as, 70-es évek!Hende és Puskás csókólózik egy ünnepségen. Tényleg, mit kell még megérnem?

   
 • 8mirigy2012augusztus19.11:22ÚjVálasz
  Idézet: belabacsi65
  "honvédelem ügye érdekében végzett áldozatos tevékenysége"
  Az, hogy Hende Csaba az egyik legnagyobb segnyalója Orbán Viktornak, azt kis hazánkban szerintem senki sem vitathatja.
  ...

  Érdemérmet vagy kitüntetést vagy mindegy mit alapítottam. Az elnevezésére javaslatokat kérnék.
  Adományozom minden embernek aki szereti a másikat. Azoknak is akik polihisztorok. Azoknak főként, akik viszályt képesek szítani. Kihagyhatatlanok, akiknek ideológiai és pártállása életük folyamán többször megváltozott. A politikához értőknek és nem értőknek. A jól értesülteknek és a bulvárból tájékozódóknak. Akik pletykálódnának és akik nem.
  S persze minden Bélának - lásd Legényanya -, meg az alsóújlakinak (na jó, legyenek a pecöliek is).

   
 • 9belabacsi652012augusztus19.11:52ÚjVálasz
  Idézet: mirigy
  Érdemérmet vagy kitüntetést vagy mindegy mit alapítottam. Az elnevezésére javaslatokat kérnék.
  Adományozom minden embernek aki szereti a másikat. Azoknak is akik polihisztorok.
  ...

  Kedves Mirigy!
  Ne vegye tőlem szerénységnek, de ha megtetszik engedni, szeretnék javaslatot tenni az Ön felvetésére. Amennyiben lehetséges "65.BÉLA" kitüntetés és érdemérem alapítását javasolnám. Amennyiben szükséges tartja, akár körbe is csókólgatom a kitüntetetteket. Már most szeretnék lemondani az engem megillető honoráriumól, a dijjazottak javára.

   
 • 10borosapu2012augusztus19.12:00ÚjVálasz

  A hírt így pontosíthatnánk: Hende csaba, a Vas Megyei Állami Építőipari Vállalat jogász-párttitkára, az MDF egykori oszlopa, Dávid Ibolya jobbkeze, majd a 2002-es bukta utáni Polgári Körök Koordinátora, és Orbán seggnyalója - huzamos időn át végzett kiemelkedő munkássága, valamint a honvédelem ügye érdekében végzett áldozatos tevékenysége elismeréseként - medáliával látta el a Dicsőséges Fülkeforradalom - Szombathely a segítés városa - Fősürgészét, előrelátásáért, melynek során ismeretlen forrásból, több mint tíz millió forintért reanimációs babákat vásárol, hogy azokkal felkészíthesse népét egy esetleges háborús helyzetre! Jelentem, a helyzet alakul! Csak így tovább Hende&Puskás duó! Egyébiránt jelezném, a kőszegi polgármester ugyanilyen plecsnit kapott és neki még imitálnia sem kell a belégzés-kilégzést, sem a szívmasszázst! De jól járt!

   
 • 11kopaszkutya2012augusztus21.12:52ÚjVálasz

  Tisztelt Borosapu!
  Régóta olvasom frappáns hozzászólásai fricskáit és bevallom nagyon tetszenek.
  Főleg azért regisztráltam, hogy gratuláljak Önnek a 10. sz hozzászólásához.
  Lényegretörő, rövid, Hende egész gumigerincű életútja benne foglaltatik és igaz az elsőtől az utolsó szóig. Én nem tudtam volna ilyen humorosan és árnyaltan megfogalmazni az Ön által leírtakat.Remélem vannak még Szombathelyen olyanok akik ismerik Hende "életútját" és nem a klientúrához tartoznak. Vagy itt mindenki elfelejtett emlékezni ?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

 

Hirdetés