Ide menjen el, ha nem akarja bejelenteni a főnök!

A cél egy fehér gazdaság.
 
 

Ide menjen el, ha nem akarja bejelenteni a főnök!

A cél egy fehér gazdaság.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ide menjen el, ha nem akarja bejelenteni a főnök!

A cél egy fehér gazdaság.

Alig másfél éve, hogy ingyenes Jogpont hálózatot nyitott a kormány, a meg nem állított Brüsszel pénzéből, az országban. A projekt egyébként három éves futamidejű, erre pedig 576,9 millió forintnyi összeget költenek el. A cél nem más, minthogy olyan hálózatot működtessenek, ami a munkavállalók jogi problémáiban ad segítséget.

Vas megyében 7 városban vannak jelen az irodák, Szombathelyen három helyre is lehet mennie a panaszosoknak. A Jogpont irodákat Szombathelyen a Horváth Boldizsár körúton, a Kőszegi utcában és a Körmendi úton lehet megtalálni.

Egy mai sajtótájékoztatón egyébként az hangzott el, hogy a cél nem más, mint a fekete gazdaság kifehérítése. Eddig pedig leginkább olyan ügyfelek keresték meg az irodákat, akiknek bejelentési vagy elszámolási vitájuk volt a munkáltatóval.

De szép számmal voltak olyanok is, akik felmondás, végkielégítés, pihenőidő vagy túlóra viták miatt nem jutottak dűlőre a kenyéradóval, vagy éppen csak nem voltak tisztában az ide vonatkozó jogszabályokkal.

Az ingyenes Jogpont segélyt telefonon is el lehet érni, a 80/77-88-00-as számon.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés