Imádta az autóját, de az azzal hálálta meg, hogy megszállta a Sátán

"Vigye innen valaki a picsába!" - amikor az álomautóból rémálom lesz.
 
 

Imádta az autóját, de az azzal hálálta meg, hogy megszállta a Sátán

"Vigye innen valaki a picsába!" - amikor az álomautóból rémálom lesz.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Imádta az autóját, de az azzal hálálta meg, hogy megszállta a Sátán

"Vigye innen valaki a picsába!" - amikor az álomautóból rémálom lesz.

A világ egyik legröhejesebb autós apróhirdetésére bukkant a Vezess.hu. Hősünk vett magának egy Opel Astrát, imádta, rendesen karbantartotta, majd jöttek a meghibásodások. Végül már annyira elkeseredett, hogy inkább szabadulna tőle, na de egy ilyen leírás után ki venné meg?

„Eladóvá vált ez a német mocsok! Wir leben autos? Basszátok meg, kinek? Két éve vettem ezt a betegágyat, egyedi autót akartam, meg is kaptam az tuti! Amikor megvettem, imádtam, hogy fütyül a turbó, mikor ki kellett cserélnem, mert el volt repedve, már annyira nem! De az igazi megpróbáltatás decemberben kezdődött, amikor elkezdett rángatni, szaggatni, nem gyorsulni, az alapjárat ingadozni.”

„Természetesen elvittem szerelőhöz, aki szűk 300 ezerért cserélgetett szűrőket, szivattyúkat, hűtőket meg mindent amit úgy érzett, hogy belefér a részére visszaadott 50 százalékos Unixos kedvezménybe, de ez az olasz motorral szerelt germán szar csak nem ment.”

„Jött a szakszerviz! Na az basszátok meg, az nem vicc! Ott annyi szakértelem van mint nagymamámnak a Fifa 17-ben. De mindig szépen lemosták átadáskor és véleményük szerint apró baja van, szerintük a nyomástartó szelep, meg is csinálták volna, csak szerintük szar helyen van.”

„Ezután jött egy másik szaki, aki ránézésre megmondta mi a baj, látszott a szemén, hogy ez a faszi nem szarral gurigázik! Azt mondta hagyjam ott egy napra és minden fasza lesz. Majd 10 hét múlva, amikor hívott, hogy készen van a tank szivattyú volt a hiba, de azért tartott eddig, mert a csészét is cserélni kellett. Napokig járt vele és minden ok. De ha mégis baja lesz, akkor valami kis apró szarság.”

„Végülis minden kurva anyját kicseréltek, csak azt a szájba- baszott kis szart nem, és ugyanolyan szar mint volt. Imádtam, naponta lemostam, takarítottam, mostmár csak akkor éri víz ha köpködök.”

„Kérlek benneteket osszátok és vigye innen valaki a picsába, mert a hányinger kerülget ha rá nézek. Nagy baja nem lehet, mert a problémát okozó apró szaron kívül minden új benne. Az árából már engedni nem tudok, legfeljebb ültetek bele leandert.”

„Kérlek szabadítsatok meg a gonosztól! Jelen pillanatban tökéletesen indul, az alapjárat ingadozik, dadog mint a volt gyakorlati oktatóm, bármeddig elmegy saját lábán, ha van időtök leállni és újraindítani. A szerencsés vevőm, mivel a szőlő és a bor városa, vendégem egy üveg aszúra és egy halászlére!”

Szerintük ide már pap kell, nem egy autókereskedő.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés