Ha használsz Instagramot, akkor a Nyugat.hu mutat valami érdekeset

Hé, te ott a telefonoddal!
 
 

Ha használsz Instagramot, akkor a Nyugat.hu mutat valami érdekeset

Hé, te ott a telefonoddal!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ha használsz Instagramot, akkor a Nyugat.hu mutat valami érdekeset

Hé, te ott a telefonoddal!

Ez pedig nem más, mint a Nyugat.hu Instagram-oldala:

Szerencsére sok olvasónk követi már, nekik ezúton is pacsi!

Galambok #pigeon #galamb #szombathely #nyugathu #birds #fly #madarak / foto: @garaiantal

31 Likes, 1 Comments - Nyugat.hu (@nyugat.hu) on Instagram: "Galambok #pigeon #galamb #szombathely #nyugathu #birds #fly #madarak / foto: @garaiantal"

Insta-felületünkön gyakran teszünk közzé képgalériáinkból ízelítőt, de időnként olyan kulisszatitkokról is lerántjuk a leplet, ami a szerkesztőségünk mindennapjaival kapcsolatos.

A hét eseményei közé tartozott, hogy irodánk elköltözött. Na, nem messze, csak eggyel odébb a Palace Irodaház első emeletén. A költözésben egy AT-AT lépegető is segített a kollégáknak. #nyugathu #starwars #atat #költözés #palace #palaceirodahaz #iroda #szerkesztoseg

19 Likes, 1 Comments - Nyugat.hu (@nyugat.hu) on Instagram: "A hét eseményei közé tartozott, hogy irodánk elköltözött. Na, nem messze, csak eggyel odébb a..."

Szeretnénk olvasóinkkal közösséget alkotni, bíztatunk mindenkit a #nyugathu hashtag használatára, de arra is, hogy kövessenek minket az Instán is.

Szuper fotók az idei utolsó Falco-Körmend rangadóról a Nyugat.hu-n! #falcokc #egiskormend #kosárlabda #basketball #playoffs #3-0 #ilovethisgame #arenasavaria #szombathely #nyugathu - Fotó: @vbalint92

53 Likes, 3 Comments - Nyugat.hu (@nyugat.hu) on Instagram: "Szuper fotók az idei utolsó Falco-Körmend rangadóról a Nyugat.hu-n! #falcokc #egiskormend..."

Még egyszer a lényeg: @nyugat.hu

A legszebb szombathelyi épület lehetne, ha nem haldokolna #nagyszálló #ittkelllennedhogyelhidd #hotelsavaria #hotel #savaria - Fotó: @bnyhdz

43 Likes, 1 Comments - Nyugat.hu (@nyugat.hu) on Instagram: "A legszebb szombathelyi épület lehetne, ha nem haldokolna #nagyszálló #ittkelllennedhogyelhidd..."

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés