Ismerős neveket találtunk a vasi feketézők között

Kíváncsi rá, kik lehetnek?
 
 

Ismerős neveket találtunk a vasi feketézők között

Kíváncsi rá, kik lehetnek?
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ismerős neveket találtunk a vasi feketézők között

Kíváncsi rá, kik lehetnek?

A NAV rendszeresen közzéteszi azon válalkozások listáját, akik feketén alkalmaztak munkaerőt és le is buktak vele. Ez egy folyamatosan frissülő lista (itt letölthető), amin két évig bárki visszakereshető.

Megnéztük az aktuálisan legfrissebb, március 31-i listát és meglepően 76 darab Vas megyei vállalkozást találtunk. Ez a 1,76 százaléka az összes feketézőnek (4320 db), így elmondhatjuk, hogy a megyében vagy tisztábbak a körülmények, vagy nem buknak le. (Fontos tudni, hogy hazánk népességének 2,59 százaléka lakik Vas megyében és az ezer lakosra jutó vállalkozásszám tekintetében Vas megye a középmezőnyben található - KSH-adat mindkettő.)

Na de valószínű, sokkal jobban kíváncsi, konkrétan kik lehetnek azon a listán. Találkoztunk ismerős nevekkel, például:

Csonka Fivérek Kft.

Ők azok, akik tavaly a kempinget eladták a jelenlegi tulajdonosnak (aki azt azóta le is bontotta). De ők építették a Pelikán Hotelt, sőt, a szerkesztőségünknek is otthont adó Palace Irodaházat is.

Incognito 68 Kft.

Ez Cseszkó Tamás cége, jelenleg végrehajtás alatt áll. Cseszkó korábban a bírósági végzés után azzal védekezett, hogy ártatlan, de úgy tűnik, azért mégis történt egy s más. Egyébként az elmúlt másfél évben négy végrehajtást is indítottak a cég ellen.

Vigastro Kft.

Ez a Vígh Gábor, korábbi Magellán-telektulaj, volt fideszes képviselő cége, jelenleg végrehajtás alatt van, tavaly augusztus óta.

Ha kíváncsi a többi névre, ide kattintva megtalálhatja őket.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés