Január 12-én, pénteken két napra lezárják a szombathelyi Kiskar utcát

A Vasivíz végez majd munkálatokat.
 
 

Január 12-én, pénteken két napra lezárják a szombathelyi Kiskar utcát

A Vasivíz végez majd munkálatokat.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Január 12-én, pénteken két napra lezárják a szombathelyi Kiskar utcát

A Vasivíz végez majd munkálatokat.

2018. január 12-én (péntek) 16.00 órától - január 14. (vasárnap) 22.00 óráig Szombathelyen a Thököly u.-Mátyás király körforgalom - Kiskar utca nyomvonalon ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be be, mivel a Vasivíz Zrt. a Kiskar u. - Óperint u. sarok közötti szakaszon fenntartási munkákat végez - áll a Vasivíz közleményében.

Ezen időszak alatt a forgalmi rend az alábbiak szerint alakul:

A Kiskar utcában az Ady tér irányába haladó és az Óperint utcába kanyarodó forgalmi sáv a Kossuth L. utcától a Hollán E. utcáig lezárásra kerül. A Thököly u. - Mátyás király u. körforgalomból a Kiskar utcába csak a buszok, az ingatlantulajdonosok és az érintett üzletek áruszállító gépjárművei hajthatnak be, a többi gépjárművezető balra a Mátyás király utca felé haladhat tovább. Az ingatlantulajdonosok a Kiskar utca - Hefele M. u. - Hollán E. u. útvonalon közlekedhetnek. A Kiskar u. Thököly u. felé vezető két forgalmi sávja megosztásra kerül. A külső forgalmi sávban az Ady tér felöl érkezők haladhatnak, az Óperint u. és a Thököly u. irányába. A belső forgalmi sávban a Thököly u. – Mátyás király u. felöl érkező buszok, valamint az Óperint utcából balra kanyarodó gépjárművek közlekedhetnek. Az Óperint utcából a Kiskar utcába a jobbra-balra kanyarodás engedélyezett lesz. A Kiskar utcában közlekedő buszoknak az Óperint utcából jobbra kanyarodóval szemben elsőbbsége lesz. Az Óperint utcából balra kanyarodó a Kiskar utca Thököly utca felé vezető belső sávba kell, hogy kanyarodjon. A forgalomelterelés ideje alatt a Thököly - Mátyás király és az Óperint – Kiskar utcák sarkán 1-1 forgalomirányító jelzőőr segíti az Önök közlekedését.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés