Jogerős ítélet a lúgos orvos ügyében

 
 

Jogerős ítélet a lúgos orvos ügyében

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Jogerős ítélet a lúgos orvos ügyében

Életveszélyt okozó testi sértés és más bűncselekmények miatt 11 év letöltendő börtönre ítélte a Kúria Bene Krisztiánt, az budai Irgalmasrendi Kórház egykori főigazgatóját, aki 2013 márciusában lúggal csonkította meg volt barátnőjét, Erikát, miután nem tudta feldolgozni, hogy a nő szakított vele. Az ítélet jogerős, az ellen fellebbezésnek helye nincs - írja a 444.hu.

A Kúria ezzel súlyosbított az Ítélőtábla februári ítéletén, akkor kilenc évre ítélték az orvost. Az indoklás szerint azért szabtak ki Benére minden korábbinál súlyosabb ítéletet, mert a támadás után bezárta a lakásába a nőt, és telefonját is elvette, hogy Erika ne tudjon segítséget kérni, így pedig aljas indokból követte el a személyes szabadság megsértését és a kifosztást, amit súlyosabban kell büntetni.

A férfi még 2013-ban injekcióval elkábította szeretőjét, majd az öntudatlan nő nemi szervére öntött lúgot azért, mert nem akart összeköltözni vele, de elhagyni sem akarta. A nő életveszélyesen sérült, több operáción átesett, nemi életét nem tudja többet teljes értékűen élni, maradandó károsodásokat szenvedett.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés