Jót ettek, ittak és szórakoztak a szombathelyi iskolaigazgatók

 
 

Jót ettek, ittak és szórakoztak a szombathelyi iskolaigazgatók

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Jót ettek, ittak és szórakoztak a szombathelyi iskolaigazgatók

A Magyar utcai Németh Pál Kollégiumban rendezték meg a héten a szombathelyi iskolaigazgatók találkozóját. A családias hangulatú rendezvényen már nyugdíjas és még jelenleg is dolgozó vezetők is részt vettek.

A temérdek igazgató mellett jelen volt az Oktatási és Szociális Bizottság elnöke, Rettegi Attila képviselő, és Fodor István, a Szombathelyi Tankerületi Központ igazgatója is. Diákok egy kis műsorral is kedveskedtek a jelenlévőknek, emellett pedig a kollégiumot is bemutatta az intézmény vezetője, Egri Csilla.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés