Kiderült, hogy mi lesz Sebestyén Balázsék reggeli műsorának a neve

 
 

Kiderült, hogy mi lesz Sebestyén Balázsék reggeli műsorának a neve

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Kiderült, hogy mi lesz Sebestyén Balázsék reggeli műsorának a neve

Habár a Reggeli Show igazából egy triót takar, mindenkinek Sebestyén Balázs jut legelőször az eszébe, amikor az ország legsikeresebb rádióműsorára gondol. Balázs a Borsnak árulta el, hogy mire jutott a Rádió 1 vezetősége egy egész napos brainstorming után:

„Úgy döntöttünk, hogy nevet változtunk, mert elegünk lett belőle, hogy a Reggeli Show és a Morning Show nevek körüli jogi procedúrát mások arra használják, hogy folyamatosan címlapokon szerepeljenek vele, és a mi hátunkon kapaszkodjanak felfelé. A per folytatódik, mert mi hiszünk az igazunkban, és nem adjuk fel, de szeretnénk, ha nem erről szólnának a hírek. A hallgatók az elmúlt hetekben számtalan alkalommal írták nekünk, hogy nem egy névre kíváncsiak, hanem ránk, ezért határoztunk úgy, hogy az lesz a nevünk, ahogy most is emlegetnek bennünket: hétfőtől Balázsék néven folytatódik a műsorunk – nyilatkozta a Borsnak a mûsorvezető.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés