Az Egis Körmend nyerte a szomszédvári rangadót

A vasiak 12 ponttal győzték le a Zetét.
 
 

Az Egis Körmend nyerte a szomszédvári rangadót

A vasiak 12 ponttal győzték le a Zetét.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Az Egis Körmend nyerte a szomszédvári rangadót

A vasiak 12 ponttal győzték le a Zetét.

Szombat este szomszédvári rangadót rendeztek Körmenden, amikor a vasi piros-feketék a Zalaegerszeg együttesét látta vendégül. Jól kezdtek a hazaiak, elhúztak 9-2-re, de a ZTE folyamatosan zárkózott, így az első negyed végére négy egység volt a Körmend előnye (17-13).

A második etap Tuoyo zsákolásával indult, majd Bencze Tamás kikérte első idejét. Hiába, a Körmend Halász triplája után átlépte a tízpontos különbséget (26-16). A zalaiak azonban nem hagyták magukat, pillanatok alatt csökkentették a különbséget öt egységre, ám Németh egy újabb hármassal újra lázba hozta a közönséget (29-21). A nagyszünetig Wright pontjainak köszönhetően tovább tudta növelni előnyét a vasi gárda, a félidőben már 15 egységgel vezettek (42-27).

Öt-nullás rohammal indította a második félidőt a Körmend, amely így átlépte a húszpontos különbséget is, és úgy tűnt, végleg eldőlhet a mérkőzés. A folytatásban Benke kosaraival zárkózott a Zete, de a hazaiak nem engedték vissza a vendégeket a meccsbe, a zárófelvonás előtt 19 ponttal vezettek a vasiak (63-44).

Az utolsó negyedben még próbálta csökkenteni a különbséget a zalai együttes, ami sikerült is neki (71-59), de a Körmend újra magára talált és innen már nem adta ki a kezéből a meccset. A vasi piros-feketék végül 81-69-re verték a Zetét a szomszédvári rangadón, és továbbra is hibátlanok hazai környezetben.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés