Közlekedési káosz a Falco-gyárnál

Torlódó kamionok a Vépi úton.
 
 

Közlekedési káosz a Falco-gyárnál

Torlódó kamionok a Vépi úton.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Közlekedési káosz a Falco-gyárnál

Torlódó kamionok a Vépi úton.

Az autósok mérge a kamionosokon csattan, pedig nem ők tehetnek róla, hogy csak az úttesten tudnak megállni, amikor a Falco gyár nem tud több kamiont fogadni.

Hogy lassan mekkorára nőtt a Falco-gyár, azt videón mutatjuk

Tolató autók és kamionok, anyázás, szópárbaj, ökölrázás. Egyre gyakrabban fordul elő ilyesmi az egyre nagyobbra növő szombathelyi gyár mellett. A kamionok parkolására ugyanis nem született megoldás.

Csütörtökön számos nemzet kamionsofőrjei küzdöttek a helyért, miközben sok autóvezető csak a munkahelyére, vagy haza szeretett volna jutni a Vépi úton. A 86-os, 87-es utak felé, valamint Vépre tartók kényszerültek tolatni, vagy egy másik cég magánterületén keresztül kerülni.

Már hétköznapinak számít, hogy a gépjárművezetők záróvonalat átlépve, forgalomtól elzárt területen áthajtva kénytelenek kerülni és előzni, ha nem akarják kivárni, hogy az előttük álló 4-6-10 kamion bejusson a Falco területére. Időnként időre érkező kamionok is próbálkoznak előbbre jutni, aminek köszönhetően teljesen beáll az út.

Felvételeink a mai közlekedési káosz végén készültek.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés