Egy 17 éves tini leszúrta az apját

Összeszólalkoztak, tragédia lett a vége.
 
 

Egy 17 éves tini leszúrta az apját

Összeszólalkoztak, tragédia lett a vége.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Egy 17 éves tini leszúrta az apját

Összeszólalkoztak, tragédia lett a vége.

Vádat emeltek egy mindössze 17 éves edelényi fiú ellen, aki halálos szúrást ejtett apja combján, miután összevesztek - írja a 24.hu. A fiú szülei ugyan nem váltak el, de külön élnek. A tini az édesanyjával élt, a névnapján kereste fel az apja.

A fiú és az apja inni kezdtek, elmentek egy kocsmába is, majd onnan részegen mentek haza. Utána felvágták a tortát, majd zenét akartak hallgatni, de összevesztek azon, hogy mit indítsanak el. Ekkor az apa megütötte a fiát, aki viszonozta a támadást, majd dulakodni kezdtek. Az idősebb férfi elesett, megpróbálta megrúgni a tinit, aki ezután felkapta a kést, amivel felvágták a tortát, és combon szúrta az apját.

A fiú ezután megpróbálta elrejteni a kést, majd megpróbált az apján is segíteni, de ütőeret talált el, már a kiérkező mentők sem tudték megmenteni. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztést indítványozott a fiúval szemben.

(via 24.hu)

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés