Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.
 
 

Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Exkluzív felvételek: Letartóztatták a Kám mellett lövöldöző fiatalt

A 23 éves fiatal az interneten vette a fegyvert.

Életveszélyesen megsebesített egy vállalkozót az a 23 éves férfi, aki erdős területre csalta ki kiszemelt áldozatát, de hiába lőtte fejbe és vállon, az illető el tudott menekülni. A Vas megyei nyomozók adatgyűjtését követően a TEK 10 órával a támadás után elfogta a Vas megyei férfit.

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki a megalapozott gyanú szerint online piactéren vásárolt kispuskával lőtt rá ismerősére szeptember 10-én egy Vas megyei erdő szélén. A Szombathelyi Járásbíróság járásbírája az ügyészi indítvánnyal egyezően a gyanúsított letartóztatását elrendelte - tájékoztatta a 112Press-t Vassné dr. Szele Adrienn, a Vas Megyei Főügyészség szóvivője.


Frissítés:

Az esettel kapcsolatban a Vas Megyei Főügyészség az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünknek:


Az emberölés kísérletével gyanúsított férfi letartóztatásának indítványozásáról A Vas Megyei Főügyészség indítványozta annak a férfinak a letartóztatását, aki 2018. szeptember 10. napján többször rálőtt ismerősére egy Vas megyei erdőben az egyik online piactéren vásárolt kispuskával.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2017. decemberében vásárolt egy hangtompítós kispuskát az egyik online piactéren, melyhez az eladótól kapott 9 db lőszert is. Később a gyanúsított távcsövet is vett a fegyverhez.

A gyanúsított 2018. szeptember 9. napján hívta fel a sértettet azzal, hogy tudna agancsot eladni a részére, ekkor álnéven mutatkozott be neki. Telefonon megbeszélték, hogy másnap hol találkoznak.

Amikor a gyanúsított megérkezett a megbeszélt helyre, észlelte, hogy ott áll egy idegen autó, emiatt az erdőben keresett egy másik helyet, és a sértettet telefonon oda irányította. A gyanúsított kezében a puskával egy bokor mögé rejtőzött, és amikor a sértett kiszállt az autójából, rögtön rálőtt.

Az első lövés is eltalálta a sértettet, azonban a gyanúsított még kétszer lőtt a menekülő sértettre, majd négyszer az autóra is, amelyben a sértett felesége bent tartózkodott.

A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A nyomozó hatóság már az elkövetés napján őrizetbe vette a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit.

A gyanúsított letartóztatását a főügyészség azért indítványozta, mert álláspontja szerint vele szemben a kényszerintézkedés célja enyhébb kényszerintézkedéssel nem érhető el, és a letartóztatás általános feltételein túl annak különös és speciális feltételei is fennállnak.

A Szombathelyi Járásbíróság nyomozási bírója a gyanúsított letartóztatását 1 hónap időtartamra elrendelte.

Szombathely, 2018. szeptember 13. napján

Dr. Simon József főügyész címzetes fellebbviteli főügyészségi ügyész távollétében

Dr. Székely Tamás főügyészhelyettes

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés