LMP-s társa megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost

 
 

LMP-s társa megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

LMP-s társa megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost

A LMP távozó országgyűlési képviselője, Sallai Róbert Benedek megütötte a párt társelnökét, Hadházy Ákost szombaton egy etikai bizottsági meghallgatáson, írja az Index. Hadházy az Indexnek elmondta:

„ éppen ő beszélt, amikor Sallai hirtelen neki rontott, meg akarta ütni, de többen lefogták, de még így is sikerült a székével együtt fellöknie őt. ”

A 444 úgy tudja, hogy Hadházy a radiátornak esett, beverte a fejet, elájult. Mentőt kellett hozzá hívni, 5 percig eszméletlen állapotban volt.

Hadházy Facebook-oldalán is megerősítette a hírt:

Hadházy Ákos

Bár nem örülök neki, de a sajnos meg kell erősítenem a sajtóban megjelent hírek egy részét: Sallai Titkár Úr ma rendkívül méltatlanul és helytelenül viselkedett velem szemben. A Fidesz évek óta...

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés