Ilyen a magyar válogatott új meze

Maga a csapat választotta ki.
 
 

Ilyen a magyar válogatott új meze

Maga a csapat választotta ki.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ilyen a magyar válogatott új meze

Maga a csapat választotta ki.

Élcelődhetnénk azzal, hogy a jelenlegi magyar labdarúgó-válogatottnak nem a mez a legnagyobb gondja, de bízzunk abban, hogy az új szerelésben jobban megy a góllövés.

Mindenesetre a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában tartott sajtótájékoztatón a nagyközönségnek is megmutatták a válogatott új mezeit.

A fotón Szalai Ádám (b) és Fiola Attila a férfi, valamint Fél Patrícia (b2) és Fél Szandra a női labdarúgó-válogatott tagjai mutatják be, hogyan is áll rajtuk az új szerkó.

A MLSZ – ugyancsak mai Twitter-üzenetében pedig azt írja, hogy a „mai naptól kaphatóak az MLSZ webshopjában a válogatott új adidas-mezei, melyeket maguk a játékosok választottak ki három lehetséges változat közül, egyhangú szavazással”.

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés