Ha szombat, akkor II. Nagyvállalati Targoncás Verseny

 
 

Ha szombat, akkor II. Nagyvállalati Targoncás Verseny

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ha szombat, akkor II. Nagyvállalati Targoncás Verseny

Készült már Rólad fénykép targoncában? Nem? Nagyugye. A II. Nagyvállalati Targoncás Versennyel indul a hétvége Szombathelyen. A különleges programon gyermekek és felnőttek is kipróbálhatják, milyen egy targonca vezetői székében ülni. A verseny nézőiként, szurkolóiként pedig azt is megnézheti a közönség, mire képesek a profi targoncakezelők.

Második alkalommal szervezik meg a szombathelyi nagyvállalatok a tolóoszlopos, homlokvillás és vontató targoncák látványos ügyességi versenyét. A nagyvállalati targoncaversenynek ezúttal az EPCOS ad otthont.

A három ügyességi pálya mellett a családokat, gyerekeket, érdeklődőket számos targoncákkal kapcsolatos program, ügyességi versenyek, játékok és érdekességek várják. A verseny mellett egy targonca-kiállítás is megtekinthető.

II. Nagyvállalati Targoncás Verseny

Időpont: 2017. 06. 10.
9:00 - 14:00

Helyszín: EPCOS Kft., Szombathely, Vásártér utca

Facebook esemény

Program

Tolóoszlopos, homlokvillás, vontató targoncák versenye Targoncabemutatók gyermekeknek, felnőtteknek Ügyességi versenyek Aszfaltrajverseny Kreatív játékok Büfé

A belépés díjtalan.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés