Meghalt a tegnap eltűnt zalaegerszegi háziorvos

 
 

Meghalt a tegnap eltűnt zalaegerszegi háziorvos

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Meghalt a tegnap eltűnt zalaegerszegi háziorvos

Ahogy tegnap mi is megírtuk, zalaegerszegi rendőrök a lakosság segítségét kérték dr. Zornné dr. Orosz Sarolta háziorvos megtalálásához. A doktornőt hétfő délután óta nem találták. A Bors dél körüli megkeresésére a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság már azt közölte, hogy a háziorvos előkerült, de további információt nem adtak a nő eltűnéséről, állapotáról.

A Blikk később egy eltűnt emberekről hírt adó Facebook-csoportra hivatkozva azt írta, hogy a doktornőt a megtalálása után azonnal kórházba szállították. Az NLCafé értesülése szerint azonban dr. Zornné dr. Orosz Sarolta életét már nem tudták megmenteni, a nő a kórházban hunyt el.

Pontosabban mi történt, még nem tudni.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés