Meghalt VV Fanni

A lány családja drámai hírt kapott ma.
 
 

Meghalt VV Fanni

A lány családja drámai hírt kapott ma.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Meghalt VV Fanni

A lány családja drámai hírt kapott ma.

Tragikus hírről számolt be ma a blikk. A lap arról értesült, hogy a jó két hete keresett VV Fanniról ma gyászhírt kapott a lány családja.

Egy hete a Bors még arról cikkezett, hogy sikerült nekik megtalálni Fannit, aki akkor Németországban telefonon értek utol. Azóta viszont több hír nem érkezett a lányról. Ma a Blikk érte utol Fanni családját, akik arról tájékoztatták a szerkesztőséget, hogy

a rendőrségtől gyászhírt kaptak a lányukról.

Fanni eltűnése körül több érdekesség is volt. Például a lány úgy hagyta ott a lakását, hogy a kutyái felügyeletéről nem gondoskodott, valamint a családja sem tudta, hogy hova és mennyi időre ment el az egykori valóságshow szereplő. Eddig annyi biztos, hogy Fanni örömlányként dolgozott külföldön.

A Blikk kereste a rendőrséget is, ahol annyit közöltek, hogy mivel a lány holtteste még nem került elő, így továbbra is eltűntként keresik.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés