"Megüzentük Brüsszelnek, hogy hülyék vagyunk"

Bokros Lajos szerint ez a kormány valódi üzenete.
 
 

"Megüzentük Brüsszelnek, hogy hülyék vagyunk"

Bokros Lajos szerint ez a kormány valódi üzenete.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

"Megüzentük Brüsszelnek, hogy hülyék vagyunk"

Bokros Lajos szerint ez a kormány valódi üzenete.

Bokros Lajos közleménye

20 milliárd

forintot költött az Orbán-kormány a fölösleges népszavazásra, amit szépen elvesztett. Ez meghaladja azt az összeget, amit a Brexit-népszavazásra Angliában mindkét oldal költött. Ezerszeresen (!) meghaladja azt az összeget, amit a hazai demokratikus ellenzék összesen el tudott költeni a népszavazás bojkottjára felszólító kampányára.

Ráadásul a kormányzati pazarlásnak és hazudozásnak még nincs vége. Az adófizetők újabb milliárdjait herdálja el a gonosz kormány olyan plakátokra, amelyek minden sora hazugság.

Azt olvasom az újabb kormányzati óriásplakátokon, hogy megüzentük Brüsszelnek, 98 százalékos nem a kényszerbetelepítésre. Négyszeres vad, félelemtől átitatott, buta és őrült hazugság.

Először: nincs szándéka az EU-nak hazánkba kényszerrel betelepíteni senkit. Másodszor: nem 98 százalék volt a nem, hanem a választásra jogosultak 40 százalékának 98 százléka mondott nemet. Tehát pontosan 39 százalék. Harmadszor: a menekülteket hazánknak a saját maga által aláírt szerződések alapján kötelessége befogadni. Negyedszer: senki sem akar hozzánk jönni. Elment már félmillió honfitársunk, mert nem érezte jól magát saját hazájában!

Rákosi elvtárs forog a sírjában. Néha ő sem tudta előállítani a 98 százalékot a választásokon. Orbán túltesz Rákosin. Nemcsak az önkényuralom imádatában, hanem hazugságaiban is.

A kormány fél a maga teremtette sötétben. Ha a kormány győzött és ez mindenki számára nyilvánvaló, akkor minek az újabb plakáterdő? Kit kell meggyőzni a fényes és fölényes győzelemről?

Orbán saját híveinek igyekszik bebizonyítani, hogy győzött, mert még azok sem hiszik el.

Európa nem fél, hanem kiguvadt szemmel néz a pesti bolondra.

„Megüzentük Brüsszelnek, hogy hülyék vagyunk.”

Számukra ez a kormány valódi üzenete.

Bokros Lajos
elnök
Modern Magyarország Mozgalom

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés