Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.
 
 

Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Éjjel megdőlt az eddigi melegrekord

Néhány napig marad még a tavasz.

Dunaújvárosban csak 10,2 Celsius-fokig hűlt le a levegő a január 7-re virradó éjjel - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat. Eddig a legenyhébb hőmérsékletet ezen a napon Pápán mérték 1994-ben, akkor 9,9 fokot regisztráltak.

A folytatásban néhány napig marad még a tavaszias idő, hétfő reggelre sokfelé képződhet pára, köd, mely napközben leginkább délnyugaton maradhat meg tartósabban. Napközben délen, délkeleten naposabb, máshol felhősebb idő várható, de csapadék nem valószínű. A keleties szél északon néhol megélénkülhet. Délután 7-13 fokot mérhetünk.

Kedden is túlnyomóan felhős időre, kevés napsütésre készülhetünk. Eső, gyenge eső a Dunántúlon alakulhat ki. A mérsékelt keleties szelet északnyugaton kísérhetik élénk lökések. Napközben 8-12 fok valószínű.

Szerdán az ország nyugati és középső tájain eshet az eső, máshol erősen felhős, borongós időre van kilátás. A délkeleti szél főként délen élénkülhet meg. Délután 5-11 fok várható. A folytatásban csökken a csapadékhajlam, előreláthatólag a jövő hét végére térhetnek vissza a télies hőmérsékleti értékek - írja az időkép.hu.

Nem nagyon lesz igazi tél

A hosszútávú előrejelzés szerint a követező egy hónapban napközben a nulla fok felett marad a hőmérséklet, éjszakai fagy is csak január közepén és végén várható pár napig. Február elején ismét melegebb időre számíthatunk.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés