Tovább megy a fosatás méregtelenítésügyben

Most egy böjtszakértőt húzott elő a kalapból a Mokka.
 
 

Tovább megy a fosatás méregtelenítésügyben

Most egy böjtszakértőt húzott elő a kalapból a Mokka.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Tovább megy a fosatás méregtelenítésügyben

Most egy böjtszakértőt húzott elő a kalapból a Mokka.

Hatalmasat mondott csütörtök reggel a Mokkában Zacher Gábor toxikológus a méregtelenítés-, és minden hasonló divatdiéta kapcsán. Az orvos ugyanis azt nyilatkozta, hogy nettó hülyeség az egész és igazából a méregtelenítés nem más, minthogy jómódú szépasszonyok mosatják a beleiket. A beavatkozásnak ugyanis semmi értelme, a méregtelenítéssel és minden más drasztikus módszerrel csak a szervezetünket tesszük ki veszélynek.

A TV2 nem hagyta annyiban a dolgot, péntek reggelre berendelte Antal Vali "böjtszakértőt", aki védte a mundér becsületét.

Hát akkor nézzük mit is mond a böjtszakértő (nem tudom van-e ilyen OKJ-s képzés, de ha van, én tuti beiratkozom):

Zacher Gábor úgy van ellene a méregtelenítésnek, hogy soha nem próbálta - gondolom füvet sem szívott kilószám és a hernyót sem tolta intravénásan, mégis tudja, hogy kezeljen egy túladagolást. A méregtelenítés tényleg hülyeség, na de a tisztítókúra az már valami - kutya - eb Hiába mondja Zacher, hogy éljünk egészségesen és táplálkozzunk egészségesen, amikor minden tele van káros anyagokkal - hát éppen ezért van a májunk, hogy ezeket lebontsa és aztán hát kifossuk. A böjtszakértő 5 éve vezet léböjt táborokat, ahol 10 nap alatt mindenki megtisztul - hogy is mondta azt Zacher a méregtelenítés körüli kurva nagy biznisszel? A léböjt táborban résztvevők megszabadulnak a fejfájástól, ízületi betegségektől, allergiától - hogy is mondta Zacher a placebo-hatással kapcsolatos dolgokat? A böjtszakértő (igen azért írom már le vagy ötödjére, mert nem csak a szó, de a titulus is marhára tetszik) most éppen böjtöt tart. Csak zöldségeket és gyümölcsöket eszik, meg leveket iszik már harmadik hete. - Szerencsére a gyümölcsöket, zöldségeket nem génmódosítják és nem permetezik, a leveket meg nem kezelik vegyi anyagokkal. Antal Vali abban egyetért Zacher Gáborral, hogy elég lenne egészségesen és tisztán táplálkozni. Abban is egyetért, hogy a fosatás butaság! Természetes módszerekkel kell nekilátni a fosatásnak, kihajtásnak. A beöntés azonban lehet jó is, de a beöntés nem mindig kell. Mindig van lerakódott salakanyag a szervezetben, mert még a léböjt tizedik napja után is jönnek ki salakanyagok a szervezetből - kár, hogy pont erre fulladt ki a fosás, fosatás szó, pedig pont kezdtem megkedvelni.

Lett volna még egy idézet, amit a böjtszakértő olvasott volna fel Zachertől, a 2004-es National Geographic-ben jelent meg és állítólag a toxikológus akkor pont az ellenkezőjét állította méregtelenítés ügyben. Erre azonban már nem volt idő. :'(

Na megint okosabbak lettünk méregtelenítés ügyben. Azt meg mindenki eldöntheti, hogy akkor most egy egyetemet végzett, osztályvezető főorvosnak hisz, vagy a böjtszakértőnek.

Egy dolog azonban biztos, a fosatás egyikük szerint sem jó ötlet. Ezért senki ne csinálja.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés