Minek kell idegennyelvet tanulni az okoskütyük világában?

A választ a Smile adja meg!
 
 

Minek kell idegennyelvet tanulni az okoskütyük világában?

A választ a Smile adja meg!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Minek kell idegennyelvet tanulni az okoskütyük világában?

A választ a Smile adja meg!

Mit veszít aki nem beszél idegen nyelveket 2018-ban?

A nyelvtanulás mindig fogós kérdés ha eljön az új eszetendő. Főleg akkor ha még mindig nem tudsz annyira angolul amennyire tavaly ilyenkor szerettél volna. Sőt a német nyelv sem megy igazán és még a nyelvvizsga is előtted áll.

De tényleg akkora teher mindez?
Egyáltalán érdemes 2018-ban idegen nyelveket beszélni?

Ott a Google fordító,egész Európában van már interneted a telefonodon, no meg az a szemüveg ami csodákat tesz néhány nap alatt..láttuk ezerszer a felugró hirdetéseket.

Mindezek mellett kell egyáltalán a valós nyelvtudás?
Vagy már mindent megoldunk okostelefonnal?

A Smile-osokat kérdeztük meg erről,mert náluk valahogy úgy tűnik folyamatosan nő a tanulói létszám és nyelviskola létükre meglehetősen aktívak a közösségi életben is. Rendezvények, nyílt napok és fejlődés ami egyre inkább jellemzi őket - így biztosan otthon vannak a 2018-as trendekkel.

Mindjárt mondják is,hogy ők hogy látják - kell a nyelvtudás?

Egyszerű és meghökkentő a válasz: jobban mint eddig valaha.

A Smile Nyelviskolát Szombathely olyan nyelviskolájaként ismerjük,ahol akkor mész órára amikor szeretnél mégis ez nem jelenti azt hogy sosem jársz. Sőt a statisztikáik szerint háromszor gyorsabban szereznek a diákok nyelvvizsgát mint a hagyományos,csoportos nyelvoktatás hallgatói.

Valahogy a magántanárokkal szemben is a Smile-osok élveznek előnyt - legalábbis a tanulóik szerint,akik sikeres nyelvvizsgát tettek.

Tehát ha egy nyelviskolában, Szombathelyen ekkora a sürgés-forgás akkor csak lehet létjogosultsága a nyelvtanulásnak 2018-ban is.

De mi az igazság?

A Smile-osok azt mondják,hogy a csodaszemüvegek nem sokat érnek, a Google fordító pedig maximum akkor jó ha soha nem szeretnél se külföldre menni se egyetemre.

Nos,hát igen,a technológia fejlődik és ennek ellenére - vagy talán pont ezért 2018- ban még nagyobb szükség van a nyelvtudásra mint eddig bármikor. Ne dőlj be minden furcsaságnak,a nyelvtanulás kőkemény munka.

A jó hír azonban,hogy a Smile-osok sok terhet levesznek a válladról. Pl. nincs házi feladat sem.

Van egy tippünk is a Smile Nyelviskolától,azoknak akik már régóta vágynak a nyelvtudásra,de mivel többszöri nekifutásra sem sikerült - letettek róla:

Tegyél egy próbát egy olyan módszerrel,ami más mint az eddig ismertek és több ezer nyelvtanulónak hozott már sikert eddig az elmúlt 18 évben a Smile-ban!

Ha januárban kezdesz,tavaszra már beszéled a nyelvet! Angol német és az új kedvenc a spanyol - haladj te is a korral és beszélj idegen nyelveket 2018-ban!

Melyik lesz az első amit tanulni kezdesz?

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés