A mai nap az Ikreké! Mit mutatnak a kártyák? Szerda (10.22.)

Amibe fognak, az összejön, nem kell aggódniuk semmi miatt. Mutatjuk a többieket is!
 
 

A mai nap az Ikreké! Mit mutatnak a kártyák? Szerda (10.22.)

Amibe fognak, az összejön, nem kell aggódniuk semmi miatt. Mutatjuk a többieket is!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A mai nap az Ikreké! Mit mutatnak a kártyák? Szerda (10.22.)

Amibe fognak, az összejön, nem kell aggódniuk semmi miatt. Mutatjuk a többieket is!

KOS március 21.- április 20.

Tisztázza magával, hogy szándéka megvalósításához, több időre van szüksége. Ne hajszolja az eseményeket, ne sürgesse őket. Ismerje fel, hogy mindennek meg van az ideje az ég alatt.

BIKA április 21.-május 21.

Jó szándékát vonhatják kétségbe a mai napon. Maradjon tárgyilagos és legfőképp józanságát őrizze meg. Így ura maradhat a kialakult helyzetnek. Ezzel pedig önbizalmát növelheti.

IKREK május 22.-junius 21.

Kellő lelkesedéssel indíthatja napját. Bármibe fog sikerre számíthat. Így az örömök sem kerülik el és a munkájában elismerésre számíthat főnökétől. Élményekben gazdag nap.

RÁK június 22.-július 22.

Gyakorlatias teendőit helyezze előtérbe. Ne engedje ki a gyeplőt a kezéből, hogy az elmaradt teendőket is maga mögött tudja. Az éppen aktuális gondjaira megérkezik a megoldás.

OROSZLÁN július 23.-augusztus 23.

Élete egén fényesen süt a nap. Több családi esemény is boldogságot hozott ez életébe. Legyen hálás ezért nekik. A meghitt légkört semmi nem zavarhatja meg a napokban.

SZŰZ augusztus 24.-szeptember 22.

Egy váratlan hír vagy esemény kavarhatja fel napját. Ne veszítse el a fejét, maradjon higgadt magatartású. Más fontos dolgot kell még szem előtt tartania, hogy feladatait teljesítse.

MÉRLEG szeptember 23.-október 23.

Szeretetet adni és gondoskodni azokról, akikért felelősséggel tartozik, a legszebb dolog az életében. Teljes szívvel és lelkesedéssel áll ki a jó ügy mellett, hogy őket boldognak lássa.

SKORPIÓ október 24.-november 22.

Ez a nap örömöket ígér. Így keresse a társaságot és a könnyed szórakozást. Vegye lazán az eseményeket, ne avatkozzon be. Örüljön a mások sikerének és persze a sajátjának is.

NYILAS november 23.-december 21.

Érzelmeit és szenvedélyét ne rejtse véka alá. Inkább mondja el annak, aki fontos az Ön számára. Legyen egy romantikus hangulatú napja kedvesével, így a magánélete teljes lesz.

BAK december 22.-január 20.

Üzleti ügyeit és pénzügyeire kell ma több figyelmet fordítania. Készítsen számadást, tegyen lépéseket újabb célok irányába. Szerződéskötés esetén figyeljen minden részletre.

VÍZÖNTŐ január21.-február 18.

Feladatait könnyen és hatékonyan végzi. Tudja célját és azt is mit akar kihozni a mai napból. Fellépése legyen merész és bátor, akit semmi sem zökkent ki, hogy sikeres napot zárjon.

HALAK február 19.-március 20.

Ha nyílt szívvel és szemmel közelíti meg az eseményeket, akkor egy kézzelfogható fontos dolgot üthet nyélbe, mely örömet okoz. Talán már régóta erre várt, hogy elérhesse.

Egy sorsforduló révén 2000-ben alapítottam meg az AGLA Harmadik Szem Szolgáltató Bt-t, és kezdtem pályafutásom „jósnő”-ként. A Mérleg jegyében születtem és születésem napjául is e jegy urát, a Vénusz napját /péntek/ választottam. A feladatom tudom. Mint ember /nő harmóniát teremt saját tettei, erkölcsi nézetei, vállalt kötelezettségei és egyéni képességei között. A „hozott” tudásom és az életemben tanultakat kamatoztatom úgy, hogy segítek másoknak és abból is tanulok. Tudom, hogy a biztos alapokat az önzetlen szeretet adja az életünkben és az alázat, amit tanúsítunk sorsunk iránt. Munkámban is szem előtt tartom mindezt, amikor a vendégeim segítségért fordulnak hozzám.

Lakatosné Horváth Katalin jósnő

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés