Magic - Nagy Jonathan illúzió show-ja 

Ezt hogy csinálta? Nagy Jonathan mágikus show-ján minket is elvarázsolt

Ez ferge... most figyelj, teges volt!
 
 

Ezt hogy csinálta? Nagy Jonathan mágikus show-ján minket is elvarázsolt

Ez ferge... most figyelj, teges volt!
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ezt hogy csinálta? Nagy Jonathan mágikus show-ján minket is elvarázsolt

Ez ferge... most figyelj, teges volt!

Már megint kisfiúvá vedlettem magam. Tátott szájjal bámulva: Vajon hogy csinálta?!

Jonathan trükkjeit, illúzióit nem először láttam, de most is legalább annyira tudtam rácsodálkozni egyik-másikra, mintha először látnám. Az egész show jól szórakoztatott, Daren Mágus és Kasza Tibi folytonos élcelődésével, az Ataru Taiko dübörgésével vagy épp Jonathan poénjaival. Jó volt látni, ahogy ez a fiatal srác megint villantott egy olyan szintű és látványvilágú műsort, amit a nagyok, avagy híresebb varázslóknál láttam csak eddig.

Bevallom nem is a legnagyobb illúziók azok, amelyeken a legjobban meglepődöm, inkább az „egyszerű”, helycserés trükkök vagy az apróbb kártyás mutatványok, amik a legjobban lehengerelnek. Ismét sikerült kisfiúvá vedleni magam, harmincasként nem kísért el a műsorra anyukám, de ha ott lett volna mellettem biztos kérdezgettem volna tőle folyamatosan: Vajon hogy csinálta?!

Garai Antal


6+1 érv, ami meggyőzött róla, ez a szombathelyi bűvészsrác tud valamit, nem is akármit

Több okot is találnék 7-nél, miért is volt jó húzás szombat este, ügyeleti munka és éjszakai színházi dorbézolás után beülni két órára erre a vagány illúzió show-ra, de most maradjunk ennyinél. Szkeptikusan jöttem, nem különösebben vagyok a műfaj megszállottja, gyerekkoromban is annyi érdekelt a bűvészetben, hogy majd én leszek az, aki jól leleplezem a csaló trükkjeit. Jonathannak nemcsak sikerült kibillentenie, de pár pillanatra én is gyerekként hittem a csodában, hogy hátha mégis létezik valami, mert ez így lehetetlen.

Nagy tapsra érdemes Jonathan és csapata, mert:

Joni remek színpadi személyiség, laza oldottsága ellensúlyozza ezt a hatalmas teret (az MSH-t), figyel, interakcióban van közönségével, az első plusz pont tehát ezért jár. Nem egy az egyben hozza a bűvészet klasszikus trükkjeit, csavart rajtuk, úgyhogy felnőttek számára sem döcög a show, ügyesen főzi egyik elemet a másikba. Végig interaktív, amikor leülne a buli, akkor jön Kasza Tibi. Fanyar, közvetlen, odamondogatós stílusa az est egyik legjobb húzása. Imádjuk, ahogy a kis bűvészsráccal felesel. Ő is meggyőz, bűvészetben voltaképp nem is csak a trükk a lényeg, persze fontos a minél tökéletesebb illúzió, de a lényeg a nagy közös játék. Színpadkép és fénytechnika elsőosztályú, ki van ez találva. A dobosok, egyértelmű, illenek a show-hoz, a mágiához, felrázzák az embert. A martinis üveges trükk, ez külön pontot megér – ez volt a kedvencünk.

Plusz egyedik, amit nagyon díjazunk, hogy nem lett giccses, nincs patetikus máza, cirkuszokban szokásos idióta narrációja.

Pais-Horváth Szilvia


Nem hittem a varázslatban, aztán megjelentek a galambok

Még sosem voltam egy igazi bűvészshow-n, szóval nem tudtam, hogy mit várhatok Joni műsorától. Elvárások nélkül ültem be az MSH-ba, de még így is meglepődtem, hogy mekkora buli volt az egész. Kasza Tibi most azt mondaná, hogy gyerek vagyok, de nekem akkor is azok a trükkök tetszettek a legjobban, amikor Joni a semmiből varázsolt elő néhány galambot. Az egész show alatt azt figyeltem, hogy hol rejtőzik a trükk, de a hirtelen megjelenő szárnyasokra tényleg semmi magyarázatot nem tudtam kitalálni. Eszméletlenül jól csinálta!

Fehér Buda

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés