Tizenégyezren követelik a Nánázsia folytatását

Ördög Nóriék elbizonytalanodtak, hogy kell-e a vlog a népnek.
 
 

Tizenégyezren követelik a Nánázsia folytatását

Ördög Nóriék elbizonytalanodtak, hogy kell-e a vlog a népnek.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Tizenégyezren követelik a Nánázsia folytatását

Ördög Nóriék elbizonytalanodtak, hogy kell-e a vlog a népnek.

Több-kevesebb sikerrel fut a tv2-őn az Ázsia Expressz. Igazából ha fegyvert tartanának a fejemhez sem nagyon tudnám megmondani, hogy miről szól az a reality show, de talán nem is lényeges. Sokkal érdekesebb és népszerűbb az a vlog, amit Örödög Nóra és férje, a fotós Nánási Pál indított a youtube-on, a Nánázsia.

Az történt ugyanis, hogy az Ázsia Expressz forgatására Ördöggel elutazott a családja is, és ha már ott vannak, akkor elkezdtek videónaplót vezetni az élményeikről.

Tegnap este aztán egy rendhagyó rész került ki a Nánásiék youtube csatornára. Ördög Nóriék nagy bejelentésre készültek. Egy nappal korábban ugyanis szavazást indítottak arról, hogy folytatódjon-e a Nánázsia. 140 ezer szavazatot kaptak, aminek a 96 százalékban arra kérték őket, hogy folytassák, a maradék 4% pedig azért kérte, hogy ne folytassák, mert látják mekkora munka van benne és nem szeretnék, hogy emiatt ne jusson elég idejük a családra.

Nánásiék úgy döntöttek, hogy folytatják a vlogolást, azt is elmondták, hogy nagyjából a felénél vannak most a sorozatnak.

Sőt, azt is eldöntötték, hogy utazásaikhoz kapcsolódóan más-más témájú videókkal jelentkeznek majd. Most a hétvégén például Lappföldre utaznak Micivel és Vencivel a Mikuláshoz. Ezt a kalandjukat karácsony tájékán töltik fel a youtube-csatornájukra.

Én is nézem - mert mer őszinte lenni!

Ördög Nóri profi tévés, azt eddig is tudtuk, de Nánási Pálban valami olyan szimpatikus, a feleségét imádó, a családját szerető, a gyerekeit jól nevelő pasit ismertem meg, hogy le a kalappal előtte. (Ja, kicsit közhelyesnek hangzik? Mit tegyek, ha így van.) Mer fáradt lenni, elkeseredni, sőt, csúnya lenni! Ehhez jön Vietnam, Laosz, Kambodzsa varázslatos világa. No meg két kisgyerek. Mi kell még?

J.D.
 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés