Négy kihagyhatatlan kiegészítő az őszi hónapokra

Véget ért a nyár és hamarosan beköszönt az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit.
 
 

Négy kihagyhatatlan kiegészítő az őszi hónapokra

Véget ért a nyár és hamarosan beköszönt az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Négy kihagyhatatlan kiegészítő az őszi hónapokra

Véget ért a nyár és hamarosan beköszönt az ősz, amikor mindenki előveszi a melegebb ruháit és az ősziesebb kiegészítőit.

Attól függetlenül, hogy minden évben változik a divat vannak olyan alap darabok, amik stílusosak és időtállóak. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk négy olyan kiegészítőt, amit biztosan minden férfi viselne még egy őszi, esős napon is.

Sapka

A hidegebb idő beköszöntével egyre többször fontos sapkát hordani, főleg azoknak az embereknek akik hajlamosak a megfázásra vagy rövidebb hajjal rendelkeznek. Bizonyára nem minden férfi kedveli a manapság újra divatba jött kalapokat, azonban a Trendhim nevezetű, dán webshopban rengeteg különböző fajta sapka is megtalálható. Az egyszerű pamut sapkáktól kezdve a különböző fajta baseball sapkákon át a különlegesebb kalapokig minden darab megtalálható az online áruházban. Minden termék raktárból érkezik és az esetleges méret hiánytól sem kell tartanunk, hiszen minden modellből több méretet tartanak a készleten. Egy stílusos sapka ugyanolyan fontos kiegészítő, mint egy elegáns pénztárca.

Csokornyakkendő

Természetesen attól is függ, hogy egy férfi milyen időközönként visel olyan elegáns ruházatot, amihez csokornyakkendőt vagy nyakkendőt illik felvenni. Azonban tudnunk kell, hogy manapság egy csokornyakkendőt már rengeteg különböző öltözethez lehet viselni. Egy fehér inghez, szövet nadrághoz és egy elegánsabb cipőhöz is tökéletesen passzol a kiegészítő. Egy érdekesség a csokornyakkendőről, amit kevés ember tud, hogy a kiegészítő alakja az 1870-es évek óta aligha változott valamit. A dán webshopban igen széles a választék csokornyakkendők terén is, hiszen az alapszínű daraboktól kezdve az egyedibb darabokig minden fajta megtalálható. Egy fontos szabály, amit minden férfinak illik tudnia, hogy öltönyhöz nem szokás csokornyakkendőt viselni csak és kizárólag frakkhoz és szmokinghoz.

Karkötő

Manapság már nemcsak a nők körében divatos a karkötők viselete, hanem a férfiakéban is. Nemcsak, hogy minden kiegészítő divatos, azonban számtalan olyan darab van amit rengeteg hasznos tevékenységre fel lehet használni. A két ilyen karkötő a paracordból fonott karkötő és a hajókötélből készített darab, ami nagy népszerűségnek örvend szerte a világon. Egy érdekesség erről az anyagról, amit nagyon kevés ember tud, hogy rengeteg országban ezt az anyagot használják fel mint általános hadi kötélzet, hiszen 250 kilogramm teherbírású és nem utolsó sorban kibontva akár három méter is lehet. A legtöbb karkötőnek igazi őszi színe van, hiszen a fekete darabtól kezdve a narancssárgán keresztül a khaki zöldig minden színben megtalálhatóak a termékek. A kirándulók által kedvelt kiegészítőt rengeteg tevékenységre fel lehet használni, mint például kutya pórázként, óraszíjként, cipőfűzőként, de akár függőágyként is. Aki esetleg nem kedveli a sportosabb, vagányabb darabokat azoknak is rengeteg lehetőséget kínál a webshop, hiszen számtalan bőrből vagy gyöngyből készült darab is megtalálható, amik szintén tökéletesen passzolnak egy őszi öltözethez.

Laptoptáska

Egy laptoptáskára mindenkinek szüksége van, aki hordozza készülékét a mindennapokban. Nemcsak, hogy mégvédi a készüléket a karcolásoktól és a portól, azonban sokkal kényelmesebb a számítógép hordozása is. A webshopban található darabok nagy része a cég által egyedileg tervezett és a kiváló minőség érdekében csak és kizárólag prémium bőrből gyártják az összes darabot. Minden megrendelt terméket ingyenes kiszállítanak legkésőbb öt munkanapon belül és esetleges probléma esetén 365 napos pénzvisszatérítési garanciát vállal a cég.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés