Negyven pontot vert az Egis Körmend a DEAC-ra

A második félidőben robbantottak a vasiak.
 
 

Negyven pontot vert az Egis Körmend a DEAC-ra

A második félidőben robbantottak a vasiak.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Negyven pontot vert az Egis Körmend a DEAC-ra

A második félidőben robbantottak a vasiak.

A mostani bajnokságban négy meccsből három győzelmet arató és a nemzetközi porondon is jól szereplő Körmend látogatott az újonc DEAC-hoz, amely meglepően erősen kezdte a szezont.

Az első perc végén Fanning triplája jelentette az első kosarat, majd Lilov és Armwood is jól célzott közelről (4-3). Nem meglepő, a vendégek következő sikeres dobása is a hárompontos volt, ezúttal Hollinsnak köszönhetően. A félidő közepéhez érve egyre nőtt a vasiak előnye,a padról beszálló Ferencz és Tuoyo is hozzátette ehhez a magáét, Koch pedig feliratkozott a triplázók közé (14-21). Elsősorban Armwood és Lilov pontjaival az utolsó percre négyre zárkózott a DEAC, de Ferencz hármasával zárult a negyed (20-27).

A második etap elején az első öt pont a Körmendé, a második öt pont pedig a DEAC-é volt (25-32). Bán is jól szállt be a padról, hármasból és közelről is betalált, a vendégek előnye pedig egyre csak nőtt, a nyolcadik perc közepén Davis kettese után már 33-48 állt az eredményjelzőn. A szünetig azonban kapaszkodott a DEAC, megérkeztek az első triplák Armwood és Velkey révén, így 41-50-nél mentek a felek pihenni.

A második félidő Davis és Farkas kettesével indult. Armwood a második perc közepénél még betalált hármasból (46-54), ám ezután nagyon szétesett a DEAC támadójátéka, egészen a hetedik perc közepéig csak két pontot sikerült szerezniük a hazaiaknak. Ez az időszak pedig végleg eldöntötte a találkozót, hiszen Molnár büntetőjével 48-74-re alakult az állás. Ekkor már csak egy csapat volt a pályán, a harmadik negyed vége 53-80-nál jött el.

Az utolsó felvonás is hasonlóan nagy vendég fölényben folytatódott, a Körmend a hetedik perc felénél Csorvási büntetőjével érte el a száz pontot (64-100), majd az utolsó szó is az övé volt egy tripla formájában, ezzel kialakult a 70-110-es végeredmény.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés