Nem adott elsőbbséget a Mazda Szombathelyen

Betonoszlopnak ütközött egy Audi.
 
 

Nem adott elsőbbséget a Mazda Szombathelyen

Betonoszlopnak ütközött egy Audi.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Nem adott elsőbbséget a Mazda Szombathelyen

Betonoszlopnak ütközött egy Audi.

Védett úton közlekedő Audi elé hajtott egy német rendszámú Mazda Szombathelyen, az Újvilág utcában. A balesetben vétlen jármű egy betonoszlopnak ütkötzött, amit megdöntött.

A baleset csütörtökön késő délután történt az Interspar áruház mellett, senki nem sérült meg, azonban a balesetnek van egy érdekessége.

Ha az Audi a Mazdával való ütközést át is vészelte, a betonoszlop megadta neki a kegyelemdöfést, vélhetőleg gazdasági totálkáros lett. Ha egy "gyengébb" autó ütközött volna az oszlopnak, akkor a személyi sérülésre is jó esély lett volna.

De mi az a képen is látható, funkció nélküli két betonoszlop az úttest mellett? Valószínűleg egy már régen elbontott sportpálya egyik bejáratának maradványáról van szó. Az Interspar előtt az ún Pamut-pálya volt itt, de arra nem kaptunk eddig elfogadható magyarázatot, hogy a két jelöletlen oszlop mi célból maradt egy forgalmas útszakasz és kereszteződés mellett?

Sajnos értékelhető képet nem találtunk a pályáról és annak bejáratáról, de ha valakinek van ilyenje, azt örömmel fogadnánk.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés