Ilyen még nem volt Szombathelyen!

Négy zenekar, hat órányi giga koncert egy jegy áráért.
 
 

Ilyen még nem volt Szombathelyen!

Négy zenekar, hat órányi giga koncert egy jegy áráért.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ilyen még nem volt Szombathelyen!

Négy zenekar, hat órányi giga koncert egy jegy áráért.

Talán még külön edzés is elkél majd azoknak aki, bírni akarják szusszal azt a Giga Retro Show-t, amit december elsején rendeznek az Aréna Savariában. Az biztos, hogy ilyen buli megszervezésére eddig még senki sem vállalkozott. Igazi próbatétele lesz az a retro szombathelyi szerelmeseinek.

Négy zenekar, hat órányi koncert, egyetlen jegy áráért!

A kapukat esete hat órakor nyitják, az első zenekar pedig az R-Go lesz. Szikora Robiék utoljára két éve, 2015-ben jártak nálunk, akkor telt ház mutatta meg, hogy a csikidámra és a gidákra még mindig milyen sokan kíváncsiak. A jelvényekkel teletűzdelt safari stílus koronázatlan királya azt ígéri, hogy ezúttal sem fog csalódást okozni senkinek.

Az örökifjú Dolly folytatja a sort, aki igaz, hogy új zenekari névvel, de a régi nótákkal és lendülettel veszi célba azokat, akik kaphatóak egy országúti randevúra.

Minden házibuliban eljön a pillanat, amikor egyszer csak kiszakad a hangfalakból a 220 felett. Hát most szintén a házibuli csúcspontja lesz a Neoton fellépése. Utoljára 2016 novemberében voltak Szombathelyen, akkor szétvetették a Arénát, most pedig szintén "bontani" jönnek.

Végül pedig a szomszédos Velem legkelendőbb árucikkét, a Kicsi gesztenyét is megéneklő TNT foglalja el a világot jelentő deszkákat. Őket már tényleg csak a rutinos és kitartó bulizók fogják szuflával bírni.

Az egész esti bulira az állóbelépő 3490 forint, az ülő pedig 3990 forint.

A jegyek megvásárolhatóak a Vas Népe, és az Agora ügyfélszolgálati irodájában, a jegy.hu és pannonjegyek.hu oldalán.

Az esemény Facebook-oldala itt érhető el.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés