A független sajtó mindenkinek jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

 
 

A független sajtó mindenkinek jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

A független sajtó mindenkinek jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan nyomtatott sajtó, rádió, vagy helyi televízió, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli.

Vas megyében már 20 éve létezik egy ilyen hírportál. Segíts benne, hogy ez így is maradjon! Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!


Így támogathatsz:

Egész évben adhatsz nekünk adományt. Lehetsz havi előfizetőnk.


Egyszeri támogatás bankkártyás fizetéssel


Egyszeri vagy havi rendszeres támogatás Paypal-al

A Paypal fizetési módszerének segítségével fel sem kell kelned a laptop képernyője elől, csak klikkelj valamelyik gombra az alábbiak közül.
Légy előfizetőnk! Állíts be egy havi rendszeres összeget!


Egyszerű átutalás

Adószámunk: 18889332-218
Számlaszámunk: CIB 10700127-68788195-51100005


Rózsaszín csekk

Ha csekken keresztül küldene nekünk támogatást, akkor Belföldi postautalványt kell kiállítani, népi nevén ez a rózsaszín csekk, amit minden postán ingyen adnak.

A címünk:
Nyugat Média és Világháló Egyesület
9700 Szombathely, Semmelweis u. 2.


[szamlalo paypal_osszeg="4321" paypal_tamogatok="6"][/szamlalo]

Cége van? Közhasznú egyesületünknek egész évben adhat adományt!

Adománya összegét levonhatja az adóalapjából.
Plusz az adományozott összeg 20 %-át levonhatja a társasági adó alapjából is.
Az adományt bármelyik fentebb megadott módszerrel küldheti nekünk.

Igazolást kér a támogatásról? Írjon nekünk: egyesulet_KUKAC_nyugat_PONT_hu, vagy hívjon bennünket: 94-505-545


Alkalmazott? Adja nekünk adója 1%-át!

Nem kell mást tenned, mint az adóbevallásod 17EGYSZA lapjára beírni a Nyugat Média és Világháló Egyesület adószámát: 18889332-2-18

Az Nyugat Média és Világháló Egyesület adószámával kitöltött EGYSZA nyilatkozatot ide kattintva le is töltheted (PDF).

Akinek a NAV tölti ki, az az Ügyfélkapun keresztül online tudja leadni ugyanezt. Ha nincs Ügyfélkapu-regisztrációja, akkor NAV-tól kapott levélben érkezik az űrlap postai úton.

Ne feledd, ha már leadtad az adóbevallásod postán vagy az ügyfélkapun keresztül, de az 1%-ról még nem nyilatkoztál, május 22-ig még add le, vagy add fel a nyilatkozatod.


A megszerzett támogatások felhasználásával minden év végén elszámolunk, hogy mindig pontosan tisztában legyél vele, hogy mire költöttük a pénzét.

Az adományozók és támogatók nevét csak kifejezett kérésükre hozzuk nyilvánosságra.


További információ és segítség: írjon nekünk, vagy hívjon bennünket: 06-94-505-545


Tudj meg többet rólunk!

1999-ben indult, az első magyar online médiával, az Index.hu–val együtt, s azóta Vas megye és Magyarország nyugati régiójának meghatározó szereplője. Sok, országos közérdeklődésre számot tartó ügyet mi tártunk először a nyilvánosság elé. A Nyugat.hu kapta a meg az online médiumok közül elsőként a Minőségi Újságírás - díjat.

Míg más a megyékben az napilapok online változata a legolvasottabb, egyedül Vasban van ez másként, itt a Nyugat.hu a legolvasottabb. Sok-sok munkával sikerült fenn maradnunk, s képviselnünk mindazt, amit a szabad és független újságírás jelent. Mára a Nyugat.hu lett a legnagyobb független vidéki médium.

A közélettől a kultúráig naprakész tartalmat szolgálatunk. Egyéni hangvételű, változatos témákat feldolgozó cikkeink, publicisztikáink, oknyomozó és tényfeltáró írásainknak köszönhetően hírportálként és magazinként is véleményformálók vagyunk a Nyugat-dunántúli régióban. Olyan kisebbségi és hátrányos helyzetűeket érintő témákkal is foglalkozunk, amellyel a vidékén működő médiumok nem.

Emellett a legfontosabb kül- és belpolitikai történéseket is feldolgozzuk, annak regionális vonatkozásival együtt.

Kiadónk a Nyugat Média és Világháló közhasznú egyesület. Hirdetésekből, pályázatokból és támogatásokból tarjuk fenn a magunkat.

Segíts minket, hogy minél több embert elérjünk, oszd meg ezt az oldalt. Köszönjük!

 

 

A független sajtó a vidéknek is jár! Támogasd a Nyugat.hu-t!

Budapesten kívül szinte már nincs olyan média, amelyet hozzá közeli üzletembereken keresztül ne vett volna meg, vagy ne befolyásolna a kormány. Te azonban itt is szeretnél olyan híreket olvasni, amiket nem befolyásol a mindenkori hatalom, vagy a gazdasági élet szereplői. Olyat, amely a te érdekeidet is képviseli. Támogasd a legnagyobb független vidéki médiát, a Nyugat.hu-t!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés