Itt vannak a nyugdíjemelés pontos adatai

Tízezreket jelent.
 
 

Itt vannak a nyugdíjemelés pontos adatai

Tízezreket jelent.
 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Itt vannak a nyugdíjemelés pontos adatai

Tízezreket jelent.

November 10-én kapják meg a nyugdíjasok normál havi ellátásukkal együtt az egyösszegű emelést és a prémiumot is. A postást november 15-én, illetve ezt követően néhány napon belül lehet lesni. A prémium összege maximum 12 ezer forint lesz.

Az átlagos, 112 305 forintos saját jogú nyugdíj esetében a 12 ezer forintos nyugdíjprémium, valamint az egyösszegű, 10 785 forintos emelés összesen 22 785 forint pluszt jelent novemberben. Ha a nyugdíjas kapja a 34 770 forintos átlagos özvegyinyugdíj-kiegészítést is, akkor az egyösszegű emelése 14 125 forint, míg a nyugdíjprémiuma 12 ezer forint, azaz 26 125 forinttal többre számíthat a jövő hónapban.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés