Ők 2017 legelső kisbabái

 
 

Ők 2017 legelső kisbabái

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Ők 2017 legelső kisbabái

Az új év első fővárosi újszülöttje, Csorba Benjámin Noel és édesanyja, Horváth Valéria a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2017. január 1-jén. A gyermek mindössze fél perccel éjfél után született 2850 grammal. Ókovács Szilveszter, a Magyar Állami Operaház főigazgatója köszöntötte őt és édesanyját, Horváth Valériát a Semmelweis Egyetem II. Számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján.

Szemán Alíz lett az új év első vidéki újszülöttje. Szüleit, Kozma Brigittát és Szemán Gábort a debreceni Kenézy kórház szülészetén kapták lencsevégre. A kislány éjfél után egy perccel 4750 grammal és 61 centiméterrel jött a világra, természetes úton, debreceni szülők első gyermekeként.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés