Olajos szennyeződés a szombathelyi utcákon

 
 

Olajos szennyeződés a szombathelyi utcákon

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Olajos szennyeződés a szombathelyi utcákon

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szerkesztőségünkhöz eljuttatott tájékoztatása szerint Szombathelyen, a Gazdag Erzsi utca, Dolgozók útja, Bem József utca, Váci Mihály utca, Paragvári utca, Szűrcsapó utca, Rohonci utca, Kiskar utca, Óperint utca útvonalon olajos szennyeződés került az útburkolatra.

A SZOVA Zrt. a kármentesítési munkálatokat az érintett útvonalon megkezdte, azonban kérik, hogy mindenki fokozott óvatossággal közlekedjen!

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 
 

 
  • 1csarli2012július23.20:46ÚjVálasz

    Ma reggel a 3-as buszból Oladtól egész úton ömlött a gázolaj a Kiskar utcai megállóig ahol aztán megadta magát a busz. Valószínű eltörött az üzemanyagcső.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

 

Hirdetés