Parkoló autónak ütközött egy kisteherautó Szombathelyen

 
 

Parkoló autónak ütközött egy kisteherautó Szombathelyen

 
 
 
 
Tetszünk, ugye? Akkor lájkolj minket! 
 

Parkoló autónak ütközött egy kisteherautó Szombathelyen

Szerda délután Szombathelyen a Szöllősi utcában haladt egy Ford Transit a városból kifelé. A Szöllősi utcában ekkor az út mindkét oldalán autók parkoltak, a Transit elkezdte kikerülni a jobb oldalon parkoló autókat. Ugyanekkor szemből egy helyijáratos busz érkezett, de a sofőr nem vette figyelembe, hogy a Ford már több autót kikerült, és ő is elkezdte kikerülni a másik oldalon álló autót. A busz áttért a szembejövő sávba, és leszorította a Fordot, aminek a tükre az egyik parkoló autónak ütközött.

A busz vezetője nem vette észre az ütközést és továbbhajtott. Egy szemtanú segítségével viszont megtalálták a balesetet okozó járművet. A busz vezetője elismerte, hogy hibázott.

A helyszínelés alatt torlódásra kell számítani.

 

 

Támogass, hogy még több és jobb cikkeket írhassunk!

A Nyugat.hu, amit épp most olvasol, háttérhatalom nélkül, hirdetésekből és támogatásokból tartja fenn magát. Célunk a hiteles, igazságkereső hírgyártás, a jó tartalom. Ehhez kérjük támogatásodat! Kattints és légy részese a szabadságnak.

 

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

 

 


 
 

 
 
 

 
 

 
 
 
 
 
 
 

Hirdetés

Hirdetés